Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves Poriin ryöstöretkelle

 

Ilves Poriin ryöstöretkelle


Sunnuntaina 21.8 Musan kentälle saapuu vieraaksi kissapetolauma Tampereelta. Ilves hautasi käytännössä nousuhaaveensa kärsittyään rökäletappion sarjakärki BK-46:lle lukemin 4-0. Paineitta pelaavan vierasjoukkueen vire onkin täysi arvoitus. Kysymys kuuluukin - löytyykö Ilvekseltä vielä taistelutahtoa, vaikka panoksia ei juuri olekaan? Alkukesällä Ilves raateli MuSan tylysti 4-0, mutta sunnuntaina lukemat ovat toivon mukaan täysin toisenlaiset.

Kotijoukkueen ei tarvitse motivaatiotaan etsiä, sillä säilymistaistelu käy kiivaimmillaan. Tällä hetkellä ero varmaan säilyjän paikkaan on neljä pistettä ja jokaisesta pelistä pitää rutistaa kaikki jaossa olevat pongot. Loppukauden ohjelma ei juurikaan hankalampi voisi olla, sillä vastaan asettuvat Ilveksen lisäksi vielä mm. BK-46, SalPa, ÅIFK ja JäPS. Salama on kuitenkin ennenkin noussut uskomattomiin urotekoihin - viime vuonnahan paikka Kakkosessa ratkesi neljän viimeisen pelin voittoputken ansiosta.

Sunnuntaina vastaan asettuva Ilves lähti kauteen tavoitteenaan vain ja ainostaan nousu. Kivikovan materiaalin omaava tupsukorvarykmentti on kuitenkin pelannut kovin epätasaisesti ja tästä syystä kärki on karannut jo kahdeksen pisteen päähän. Poriin saapuu joka tapauksessa joukko piinkovia pelimiehiä, jotka tarjoavat varmasti katsojille komean jalkapalloshown. Siitä pitävät huolen mm. Henri Scheweleff, Miki Sipiläinen ja Matti Jokinen, jotka muodostavat pelottavan trion. Miekkoset ovat tehtailleet kolmestaan kaksi kertaa enemmän maaleja, kuin MuSa yhteensä (yht. 28 osumaa). Pelejä ei kuitenkaan ratkaista paperilla, joten illan ottelussa kaikki on avoinna. MuSan otteet ovat piristyneet viime aikoina huimasti ja viimeisestä seitsemästä pelistä Salama on haalinut neljä voittoa. Voittojen takuumiehinä ovat häärineet kolmesti osunut Aleksander Akbar, sekä maalillaan loistanut Lauri Koskela.

Maalivahtipelillä tulee varmasti olemaan suuri merkitys myös sunnuntaina, mutta myös tekopaikat on käytettävä tehokkaasti hyväksi. Kentille palannut Jarno Ruisniemi on jo väläytellyt luontaista maalivainuaan, mutta vielä ei Jape ole onnistunut osumaan kehikoiden väliin. Ilvestä vastaan Ruisniemen maaleja tarvitaan varmasti. Viime ottelussa huilannut Teemu Pelttari palannee pelikentille, joten apuja myös puolustuspäähän on luvassa. PoPa-avut ratkeavat myöhemmin viikolla.

Ottelu starttaa MuSan Wembleyllä kello 15.00. Sääennuste näyttää mukavaa 20 asteen lämpötilaa ja kevyttä etelätuulta, joten nyt kannattaa tulla kannustamaan MuSa voittoon ja kohti sarjapaikan säilyttämistä!

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää