Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Viikingit odotetun vahva, katso ottelun kuvat

FC PoPa kohtasi keskiviikkona parempansa, kun FC Viikingit kävi hakemassa Porista kolme pistettä näytöstyyliin lukemin 5-1, PoPan ainokaisen viimeisteli hyvään maalivireeseen päässyt Victor Solomon.

Vierailijat pilkusta johtoon

Ottelu alkoi vierailijan vahvalla pallonhallinnalla mutta kotijoukkue pystyi koko joukkueen hyvällä puolustamisella pitämään Viikingit poissa kunnollisista maalipaikoista.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 28 minuutilla, kun Ville Salmikivi tempaisi pallon pilkulta maaliin. Salmikivi laukoi pilkun varmasti maaliin mutta tilanne, josta pilkku tuomittiin oli jokseenkin epävarma, ottelun erotuomari näki Petri Viljasen rikkoneen hyökkääjää tilanteessa ja kotijoukkue protestoi tuomiota voimakkaasti.

Maalin jälkeen vierailijat ottivat tapahtumat vahvaan hallintaansa ja kotijoukkue juoksi melkein koko puoliajan pallon perässä. PoPan onneksi tauolle mentiin vain vierailijan yhden maalin johdossa.

Toisella puoliajalla vain yksi joukkue

Viime lauantaina PoPa nousi tappioasemasta voittoon PS Kemiä vastaan mutta keskiviikon vastus oli yksinkertaisesti liian kova. 53 minuutilla Viikingit siirtyivät kahden maalin karkumatkalle, kun Salmikivi tempaisi läpiajon päätteeksi pallon varmasti maaliin.

PoPa oli lähellä kaventaa ottelun 60 minuutin kohdalla mutta Samu Ruisniemen loistava vapaapotku pamahti ylärimaan. Tästä muutama minuutti ja ottelu lyötiin lopullisesti pakettiin, kun Eero Peltonen pääsi lähietäisyydeltä iskemään vierailijoiden kolmannen maalin.

77 minuutilla Viikingit sai kulman, joka pelattiin lyhyenä ja kotijoukkueen merkkaus petti pahemman kerran ja Markus Maunu pääsi iskemään jälleen lähietäisyydeltä taululle lukemat 4-0.

80 minuutilla Viikingit tempaisi ottelun hienoimman maalin, kun joukkue pääsi nopeaan vastahyökkäykseen PoPan kulmapotkusta, pallo pelattiin vasempaan laitaan, josta loistava keskitys yli puolustajan ja Mikko Lehtinen laukoi pallon ilmasta maaliin.

Aivan ottelun lopussa Solomon käytti hyväkseen Viikinkien puolustuksen nukahduksen ja laukoi ottelun loppulukemiksi 5-1.

PoPan kausi kestää vielä kolmen ottelun verran. Lauantaina 1.10 joukkue matkustaa OPS:n vieraaksi, sunnuntaina 16.10 on edessä kauden viimeinen kotiottelu, kun FC Espoo saapuu kylään ja kausi lyödään pakettiin lauantaina 22.10 FC KooTeePeen vieraana.