SiFu parempi ja ansaitsi voittonsa

Lauantaina PoPan minibussi kaartoi Sievin Monitoimitalon pihaan mielessä pisteiden varastus mutta toisin kävi. Kotijoukkue Sievi Futsal näytti porilaisille pelaamisen mallia ja pyöritti taululle loppulukemat 9-3 (5-2).

PoPa ei saanut otteluun parasta mahdollista alkua, kun jo muutenkin kapea PoPa miehistö laihtui vielä yhdellä, kun Jarno Haanpää hölmöili nilkkansa ympäri alkuveryttelyssä, eikä pystynyt näinollen pelaamaan. Ottelun alkukin oli Sinimyrskylle synkkä, kun 10 minuutin kohdalla taululla komeili vierasjohto 3-0. PoPa kavensi Timo Laurilan hieman onnekkaalla pääpusku maalilla 3-1, mutta tämä olikin ainoa kerta kun PoPan takaa-ajoasema oli alle kolme maalia. PoPa maalasi vielä avausjaksolla Jone Vallinin toimesta kerran ja tauolle mentiin lukemissa 5-2.

Toiselle jaksolle PoPa lähti tukkimaan omaa maalia siinä kuitenkaan onnistumatta. Kotijoukkue pyöritti hyvää futsalia ja antoi pelaamisen oppitunnin PoPalle iskemällä 4 maalia ja luomalla tukun maalipaikkoja. PoPa onnistui toisella jaksolla kerran Sami Rantalan maalatessa. Eero Mäkinen PoPan maalissa pelasi yhdeksästä takaiskusta huolimatta hyvän matsin.

PoPalla oli maalipaikkoja ehkä useampaankin maaliin, mutta se ei kaunista sitä faktaa, että SiFu oli kentällä täysin omaa luokkaansa. Sinimyrsky leiri antaa täyden tunnustuksen vastustajan hyvälle futsalille, ja kiittää oppitunnista.

PoPa pelaa seuraavan ottelun tulevana lauantaina 12.11., kun hallitseva mestari Ilves FS saapuu PoPan vieraaksi Porin Urheilutalolle klo 17.30.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.