Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jyväskylässä ei pelin jälkeen riemuittu

Riemu - MuSa 6 - 2 (2 - 1)

Lauantaina matkustettiin Jyväskylään ja kohdattiin sarjaan noussut Liikunnan Riemu. Ottelu ei MuSalaisille riemunhetkiä tarjonnut, sillä isäntä otti tylysti kaikki kolme sarjapistettä Jyväskylään lukemin 6 - 2 (2 - 1).

Ottelun alkuseremoniat olivat juuri niin spektaakkelimaiset kuin Riemun ennakko lupaili. Otteluun Riemu tuli kovalla motivaatiolla ja aloittikin heti vyörytyksen kohti MuSa-maalia ja debyyttiotteluaan tällä tasolla pelannutta Jesse Vuorista kohti. Ennen kuin pelikello oli ehtinyt kymmeneen minuuttiin oli Riemu karannut 2 - 0 johtoon. MuSa kavensi vielä ennen taukoa, kun Jani Lehtisen ampuma veto osui Riemun pelaajaan, josta pallo ohjautui maaliin. Maali merkittiin omaksi maaliksi. Taukolukemat olivat siis kotijoukkueen hyväksi 2 - 1.

Toisella jaksolla MuSan peli ei ottanut tuulta purjeisiin ja Riemu siirtyikin 3 - 1 johtoon. Reilua paria minuuttia myöhemmin kentällä pelannut J-M Pösö iski takatolpalta pallon reppuun. Syötön tarjoili Sami Kauppi. MuSan maalilla pelannut Vuorinen joutui venymään ottelussa äärimmilleen torjuen noin 30 laukausta. Noin viisi minuuttia ennen loppua Riemu siirtyi kahden maalin johtoon. Lopussa MuSa yritti ilman maalivahtia tasoitusta mutta maaliverkko heilui vain omassa päässä. Riemu iski kaksi viimeistä maaliaan tyhjään MuSa-maaliin ja loppulukemiksi kirjattiin 6 - 2 (2 - 1).

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori

Takaisin edelliselle sivulle

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.