MuSa cupissa 16 parhaan joukkoon

Sunnuntaina Urheilutalolla koettiin todellista Cup-huumaa, sillä MuSan ja Zenithin välinen 2.kierroksen ottelu venyi aina rankkareille saakka. MuSan sankariksi nousi huikean ottelun kotidebyytissään pelannut maalivahti Jesse Vuorinen, jonka torjuntaprosentti ottelussa oli 96,1%. 26 vedosta ainoastaan yksi meni selän taakse. Toinen sankarin otteita esittänyt oli rankkarikisaan maalille vaihdettu Juho-Matti Pösö, joka torjui kaksi Zenith-yritystä ja viimeisenä ampujana ratkaisi voiton MuSalle.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti, jolloin kumpikin joukkue loi maalipaikkoja normaalia enemmän. Molemmissa päissä kuitenkin maalivahdit estivät maalien syntymisen. Avausmaali näki päivänvalon ajassa 10.58, jolloin Zenith rankaisi Tommi Härkösen iskiessä Mikko Långvikin syötöstä. Härkönen sai pistää pallon vapaasti maalin edestä sisään kun MuSan puolustuksen karkea merkkausvirhe antoi siihen tilaa ja aikaa. MuSa ei saanut sitten millään kuparista rikottua, josta Zenithin on kiittäminen Olli Pentikäisen torjuntoja. MuSan maalilla Vuorinen ei jäänyt virkaveljeään pahemmaksi vaan esti loistavilla torjunnoilla lisämaalien synnyn. Näin tauolle siirryttiin lukemissa 0 - 1.

Toinen jakso alkoi MuSan kannalta hyvin, sillä ajassa 22.57 Juha Helander iski nenällään tasoituksen. Maali syntyi Zenith-vahti Pentikäisen purkupallon osuttua Juhaa nenään ja kimmottua yli maaliviivan, 1 - 1. Tämän jälkeen tilanteita luotiin molempiin päihin mutta maalivahtien torjunnat vesittivät yritykset kerta toisensa jälkeen. MuSalla oli vielä viimeisellä minuutilla todellinen paikka voittaa jo varsinaisella peliajalla mutta Janne Schüttin veto kolahti vain pystypuuhun. Näin summerin soidessa taululla oli lukemat 1 - 1 ja jatko-ottelu oli edessä.

1x5 minuuttia kestäneessä jatko-ottelussa ei maaleja nähty ja Urheilutalolla alettiin ampua rankkareita. Ensimmäiset vetäjät onnistuivat molemmilta. MuSalta Sami Kauppi ja Zenithiltä Mikko Långvik. Janne Schütt teki maalin mutta Tommi Härkösen yritys jäi torsoksi ja meni suoraan Pösön syliin. Kolmannet ampujat onnistuivat, sillä niin MuSan Jani Lehtinen kuin Zenithin Janne Rantalakin osuivat. MuSan neljännen ampujan Juha Helanderin veto osui poikkipuuhun, josta kimposi ulos. Tilanne rankkarikisassa 3 - 2. Zenithin Niko Haaksikarin vedon J-M Pösö torjuu ja MuSalla oli mahdollisuus viimeisellä ampujallaan jo ratkaista ottelu. Pallon taakse asettui J-M Pösö, joka latasi pallon varmasti verkkoon ja MuSa eteni cupissa 16 parhaan joukkoon.

MuSan cup-vastustajaa tulevalle kierrokselle ei vielä tiedetä mutta ottelut Ykkösessä jatkuvat jo ensi viikolla, jolloin Urheilutalolle   saapuu jyväskyläläinen U.S.Skädäm.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori

Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.