Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jari Korpisalo Ässien urheilujohtajaksi

Jari Korpisalo Ässien urheilujohtajaksi

 

Entinen Ässähyökkääjä aloittaa tehtävänsä vuoden vaihteessa kolmivuotisella sopimuksella

Jari Korpisalo on Ässien seuraava urheilujohtaja. Sopimus on kolmevuotinen ja astuu voimaan vuoden alusta.

- Meillä oli tehtävään monia hyviä ehdokkaita, joista parhaaksi valikoitui Korpisalo, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kuvaa hakuprosessia.

Jari Korpisalo pelasi Ässissä vuosina 1990 – 2005 yhteensä 575 ottelua ja iski 444 tehopistettä. Korpisalo edusti urallaan Liigassa vain Ässiä ja hän oli joukkueen paras pistemies yhteensä kuuden kauden ajan.

- Korpisalon vahvuus on, että hän tietää porilaisen jääkiekkoilun ja Ässien organisaation jo entuudestaan sekä hänellä on vahva kokemus liigakiekosta, Hirsimäki kommentoi.

Korpisalo siirtyy Ässien urheilujohtajaksi Karhu-Kissojen valmennuspäällikön paikalta. Korpisalo on toiminut tehtävässä vuodesta 2006 lähtien.

- Ässien junioritoiminta on meille erittäin tärkeä voimavara ja se toiminta on Korpisalolle tuttua hänen nykyisestä työtehtävästään.

- Odotamme häneltä lyhyellä tähtäimellä menestyvän liigajoukkueen rakentamista yhdessä toimitusjohtajan sekä pelaajakoordinaattori Kari Takon kanssa ja pitkällä tähtäimellä porilaisen junioritoiminnan kehittämistä sekä hyödyntämistä, Hirsimäki kertoo.

- Odotan innolla uutta tehtävää ja haastetta sekä paluuta Isomäki Areenalle. Porissa on nykyään loistavat olosuhteet jääurheilulle. Puitteet ovat parantuneet paljon siitä, kun lähdin Porista vuonna 2005, Jari Korpisalo kommentoi.

Ässien nykyinen urheilujohtaja Mika Toivola jatkaa tehtävässään vuoden vaihteeseen asti, jonka jälkeen työnjako arvioidaan uudelleen. Jari Korpisalo osallistuu tulevan kauden joukkueen rakentamiseen yhdessä toimitusjohtajan sekä pelaajakoordinaattorin kanssa.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



JariKorpisalo

Jari Korpisalo

17.2.1966 Helsinki
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää