PoPa avasi kauden tappiolla

Porin Palloilijoiden taival futsalliigassa 2010-2011 alkoi vierastappiolla Sievi Futsalille 3-1 (1-1) lukemin.

PoPa aloitti ottelun pirteästi ja jo 58 sekunnin jälkeen Sami Rantala siirsi Sinimyrskyn 1-0 johtoon Vesa Lammisen esityöstä. Riemua ei pitkään riittänyt, kun kotijoukkue tasoitti ottelun viidennellä minuutilla. Ensimmäisellä jaksolla ei lisämaaleja nähty.

Toinen jakso alkoi kiivasti ja vain minuutin pelin jälkeen PoPa joutui vaihtamaan maalivahtia Jyri Niemisen saaman päähän kohdistuneen tällin vuoksi. Muutaman minuutin huilin jälkeen Nieminen palasi kuitenkin tolppien väliin.

Toisella jaksolla kummallakaan joukkueella ei ollut liiemmin paikkoja. Molemmat osuivat kertalleen tolppaan ja kotijoukkue kertalleen vielä poikkipuuhun. Ottelun voittomaali syntyi 36. minuutilla hienon syöttösommitelman päätteeksi. PoPa haki vielä lopussa tasoitusta lentävällä maalivahdilla, mutta tämä kostautui ja sekunti ennen summeria Sievi kaunisteli loppulukemat 3-1.

PoPan ottelut jatkuvat sunnuntaina TP-Kaarlen vieraana Kokkolassa. Otteluun valmistautuminen tapahtuu suurten kysymysmerkkien alla, sillä Joao Gaetti ja Eero Riponiemi loukkasivat Sievi-ottelussa ja heidän pelaamisensa on epätodennäköistä sunnuntaina. Ainoa varma muutos on Eero Mäkisen ottama torjuntavastuu Sinimyrskyn maalin suulla.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.