Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille erinomainen taloudellinen tulos

 
Ässille erinomainen taloudellinen tulos


HC Ässät Pori Oy:n seitsemännen toimintakauden taloudellinen tulos oli erinomainen. Yhtiön liikevaihto oli 3 328 376 euroa. Tulos ennen poistoja, rahoitustuottoja ja –kuluja, veroja sekä satunnaisia eriä oli 742 761 euroa. Poistot olivat 217 913 euroa, joista pääosan muodostivat aineettomat oikeudet. Tilikauden voittoa kertyi 482 031 euroa.
 
Yhtiön omavaraisuusaste oli 75,3 % ja maksuvalmius 4,34. Yhtiön kulut pysyivät hyvin hallinnassa ja budjetin mukaisina. Tilikauden aikana yhtiö maksoi pois pitkä- ja lyhytaikaiset lainansa ja on tällä hetkellä velaton. Yhtiön oma pääoma on 822 882 euroa.
         
SM-liigan runkosarjassa Ässien kokonaisyleisömäärä oli 122 950 ja siinä oli kasvua edellisvuoteen 5,0 %:a. Katsojakeskiarvoksi tuli 4 391 katsojaa.
 
A-nuorten menestys ei ollut toivottua tasoa, mutta sarjapaikka säilytettiin.
 
Yhtiökokouksessa valittiin yhtiön hallitukseen edelleen Pentti Ahola, Jussi Helavirta, Risto Kuparinen ja Kari Takko. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pentti Ahola.

Näkymät kaudelle 2007 – 2008

Uuteen kauteen on hyvä lähteä vankistuneessa taloustilanteessa. Tulevalla kaudella tähdätään hyvään urheilulliseen tulokseen. Liikevaihtotavoitteena on 3,0 miljoonaa euroa ja tulostavoitteena nollatulos. Tulemme panostamaan enemmän SM-liigajoukkueen pelaajabudjettiin. Pelaajabudjetti nousee kokonaisuudessaan 1,3 miljoonaan euroon. Yleisökeskiarvoksi tavoitellaan 4 000 katsojaa.

SM-liigajoukkueen valmennusjohdossa on uutta verta. Jari Härkälä jatkaa vastuuvalmentajana kolmivuotisella sopimuksella, ja uutena valmentajana joukkueeseen tulee Mika Pieniniemi myös kolmen vuoden sopimuksella. Pelaajasopimuksia on tällä hetkellä 34. Ensimmäistä kertaa A-nuorissa on päätoiminen valmentaja ja siinä tehtävässä toimii Karri Kivi.

Jari Härkälän johdolla luodaan Ässille uusi yhtenäinen valmennuksen peruslinja SM-liigajoukkueesta Porin Ässät ry:n C-nuoriin. Tämä on ensi askel porilaisen jääkiekon pitkäjänteiseen valmennukseen. Tällä tavalla saadaan entistä vankempi pohja porilaiseen jääkiekkoon ja sen kehittämiseen.

Ässien tiedotteestas / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JariHärkälä

Jari Härkälä

29.1.1962 Pori
Tiedot

KarriKivi

Karri Kivi

31.1.1970 Turku
Tiedot

MikaPieniniemi

Mika Pieniniemi

1966 Oulu
Tiedot

KariTakko

Kari Takko

23.6.1962 Uusikaupunki
Tiedot


Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää
Joe Morrow siirtyy Ässiin

Joe Morrow siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Lue lisää
Jesperi Kotkaniemen pelit Ässissä päättyvät

Jesperi Kotkaniemen pelit Ässissä päättyvät

NHL-seura Montreal Canadiens on kutsunut lainasopimuksella Ässissä pelanneen Jesperi Kotkaniemen valmistautumaan tulevaan NHL-kauteen. Kotkaniemen viimeiseksi otteluksi Ässissä jäi lauantaina pelattu Kärpät-Ässät.

Lue lisää
Jasse Ikonen siirtyy Ässiin

Jasse Ikonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Jasse Ikosen kanssa. Alkukauden pelaamatta ollut hyökkääjä on edustanut urallaan mm. HIFK:ta, Kärppiä ja Ilvestä.

Lue lisää