Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kaatoi Viinijärven vakuuttavasti

 
Pesäkarhut kaatoi Viinijärven vakuuttavasti

Pesäkarhut onnistui ensimmäisen kotiottelunsa tavoitteessa ja paransi peliään merkittävästi sitten Turku-vierailun. Porilaiset kaatoivat Viinijärven varsin vakuuttavalla tavalla jaksoin 2-0. Ensimmäisellä jaksolla ajoittain kovassakin vesisateessa Pesäkarhut jauhoi juoksuja tasaisesti yhden vuoroparia kohti ja neljännessä se onnistui kolmasti. Kun tiivis ulkopeli piti Pohjois-Karjalan tytöt kurissa, päättyi avausjakso kotijoukkueelle 6-0.

Toisella jaksolla Pesäkarhut jopa paransi vielä peliään, se onnistui tilanteiden teossa monipuolisellä pelillään ja tekaisi kolmeen vuoropariin yhteensä kahdeksan juoksua. Porilaisten ulkokenttä oli edelleenkin kuin betonia ja vahvan puolustuspelin ansiosta Viinijärvi jäi juoksuitta myös toisella jaksolla. Toinen jakso kotijoukkueelle juoksuin 8-0.

"Olen erittäin tyytyväinen joukkueemme tekemisiin tänään. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja ulkopeli oli nyt meidän pelitapamme mukaisesti aggressiivistä. Profiilipelaajamme nostivat tasoa merkittävästi sarja-avauksesta ja pienemmän sisäpeliroolin pelaajat seurasivat perässä mainiosti. Lisäksi juuri heidän panoksensa ulkopelissä oli tänään isossa roolissa. Lataus peliin oli nyt hyvä, olimme valmistautuneet nöyrästi Viinijärven potentiaalisen joukkueen kaatamiseen. Peli oli kuin Suomen kiekkomaajoukkueen välieräpeli, koko ajan kontrollissa ja tekemisen meininki kohdillaan. Vain veivit puuttuivat", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa myhäillen.

Pesäkarhujen parhaina Viinijärven kaadossa palkittiin 88 prosentin sisäpelitehoilla pelannut Kaisa Kärkkäinen ja mainiosti lukkaroinut sekä kunnarinkin lyönyt Heidi Hakomäki. Viinijärven joukkueesta palkinnot niiasivat Niina Härkönen ja Anni Kivimäki. Vesisade verotti Porin lauantai-illan yleisömäärä vain tyydyttävälle tasolle, ottelua seurasi 554 katsojaa.

Seuraavassa ottelussaan, keskiviikkona, Pesäkarhut matkaa rakkaan naapurinsa Rauman Lukon vieraaksi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HeidiHakomäki

Heidi Hakomäki

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää