Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut pani parastaan

 
Pesäkarhut pani parastaan

,
Pesäkarhut oli jälleen tyly isäntä vierailleen.
Kari Saha / UrheiluPori.com


Pesäkarhut vertyi kotonaan Ylihärmää vastaan kesän toistaiseksi ehjimpään suoritukseen. Peli kulki niin sisällä kuin ulkona, ja Ylihärmä jäi vaille mahdollisuuksia. Porilaisten voittoluvut kirjattiin 2-0 (5-1, 10-1).

Ylihärmä tuli peliin terävästi, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä kovempaan ryöpytykseen se joutui. Lopullisesti Pesäkarhujen ruletti alkoi pyöriä ensimmäisen jakson kolmannessa vuorossa.

- Pitkään tahkottiin 1-1-tilanteessa, mutta alkoi kulkea. Ei tarvittu kuin yksi onnistuminen, siitä se lähti. Hyvä peli, Pesäkarhujen parhaana jälleen palkittu Carita Toiviainen selvitti ottelun kulkua.

- Mielestäni Hirvikosken Hannan läpilyönti ratkaisi ensimmäisen jakson. Se oli loistava lyönti. Ihan sama ketä siellä olisi ollut koppareina, läpi se olisi painunut, pelinjohtaja Jarmo Ania hehkutti.

Avausjaksolla Ylihärmä roikkui kintereille edes hetken, toisella jaksolla ei sitäkään. Pesäkarhut vyörytti murskaavan voiton iloisella pelillään.

- Ei vastustaja ollut edes huono, me olimme vaan niin hyviä. 30 kolmostilannettakin kertoo jotain, se on valtava määrä, Ania ihmetteli omiensa virettä.

Parhaana palkittu Toiviainen iskin kesän ensimmäisen hyväksytyn kunnarin Porin superpesisotteluissa. Lisäksi hän löi yhden tavallisen, toi viisi, kirjasi kärkilyöntiprosentikseen 91 ja esitti varmaa ulkopeliä. Mailan varressa porilaisista kovinta jälkeä tekivät kolme juoksua lyöneet Johanna Pentilä ja Sanna Lappalainen.

- Haluan nostaa esiin myös ulkona loistavasti esiintyneen Niina Mikkolan. Hän teki valtaosan meidän paloista. Lisäksi Sanni Vainio-Hynnilä näytti, että lyönti alkaa nyt löytyä. Juuli Kemiläinen puolestaan teki lähes kahden vuoden jälkeen hienon paluun koppariksi, Ania kiitteli.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Kari Saha / UrheiluPori.com
UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski löi kaksi juoksua. Kl-prosentiksi tuli täysi sata. Hirvikoski oli syystäkin tyytyväinen illan antiin.

- Loistava peli ihan koko joukkueelta! Peli-ilme oli selvästi parempi, mitä Raumalla, ja vaikka alussa hieman sisäpeli takkusi, niin jaksoimme tsempata loppuun asti. Vastustaja ei missään nimessä ollut huono, vaan me olimme hyviä!

Katso ottelun kuvagalleria

UrheiluPori.comTakaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

JuuliKemiläinen

Juuli Kemiläinen

Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot

NiinaMikkola

Niina Mikkola

7.1.1981
Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot

SanniVainio-Hynnilä

Sanni Vainio-Hynnilä

Tiedot


Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää