Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

27.5.2011 - Pesäkarhut Saksassa 22-29.4.2011

Veikkausvinkit

 
27.5.2011 - Pesäkarhut Saksassa 22-29.4.2011

Morotus taas kaikki mun blogini ystävät. Huhtikuussa koitti taas meidän etelänleiri, joka kohdistui tänäkin vuonna Saksaan, Kassellaun nimiseen paikkaan. Meitä lähti 16 pelaaja ja meidän pelinjohtaja Petri Kaijansinkko ja minä. Tänä vuonna oli ilmat kohdallaan, kun lämmintä oli 23-28 astetta lämmintä, kyllä tarkeni.

Saatiin kunnialla tehtyä kaikki 9 treeniä mitkä oli tarkoituksena tehdäkin. Saksassa tuli sitten järjestettyä jo perinteiseksi tuulleet kastajaiset. Tänä vuonna kastettavina olivat Emma-Sofia Pajunen ja Eveliina Lamminen. Likat suoriutuivat oikein erinomaisesti siitä kasteesta. Tiistai-iltana olivat kastajaiset.

Seuraavana päivänä lähdettin shoppailu reisulle Koblezziin mikä on lähinnä Kassellaunia oleva iso kaupunki. Ruoka hotellissa oli hyvää. Meillä oli oma ruoka tila, jonka meidän matkanjärjestäjämme Jouni Joensuu ja hänen vaimonsa Anne Joensuu olivat järjestäneet meidän käyttöön koko viikoksi. Meillä oli oma siiveke hotellissa. Hieno hotelli kaikin puolin ja siitä iso kiitos kuuluu leirinjohtajalle Jounille ja hänen vaimolleen. Hyvät ihmiset ottakaa ihmeessä yhteyttä Jouniin ja Anneen, jos haluatte että matkanne järjestetään kunnolla.

Sinä päivänä kun käytiin shoppailemassa Koblezissa oli hieman viileempää ja hieman satelikin. Ruokapöydästä jäi puuttumaan allekirjoittaneen mielestä bratwursti ja hapankaali, jotka kuuluvat huoltajan herkkuihin ja Saksaan siinä kuin hyvä olutkin. Kyllä se viikko meni äkkiä siellä Saksassa. Liian äkkiä mun mielestä. Koti Suomeen tultiin juuri sopivasti vapuksi .

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RoiHermonen

Roi Hermonen

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

Eveliina Lamminen

26.10.1992 Pori
Tiedot

Emma-Sofia Pajunen

Tiedot


Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää
Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

SEPPO ARBELIUS on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen ja nähdään edustusjoukkueen 2.pelinjohtajana kaudella 2019.

Lue lisää
Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää