Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut palasi voittojen tielle

 
Pesäkarhut palasi voittojen tielle

Pesäkarhut otti puhtaan 2-0 voiton Porissa keskiviikkona vierailleesta Seinäjoen Petojusseista. Näin porilaiset palasivat voittojen tielle tappiollisen Lapuan vierailun jälkeen. Pesäkarhut onnistui pelin avauksessa suunnitelmien mukaisesti tehden heti ensimmäisessä sisävuorossaan peräti viisi juoksua. Tuon jälkeen ote hieman hiipui ja lopulta ensimmäinen jakso kotijoukkueelle juoksuin 8-0.

"Tarkoitus oli panostaa kovan tuplaviikonlopun jälkeen nimenomaan alkuun niin henkisesti kuin pelillisestikin. Se onnistui, mutta on toki myös inhimillistä se pieni herpaantuminen mitä sitten tapahtui", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi.

Toisella jaksolla Pesäkarhut jatkoi aggressiivistä ja hyökkäävää ulkopeliään pitäen Petojussien vaarallisen kärjen hyvin kurissa. Omassa sisäpelissään porilaiset pelasivat tasaisen varmasti ja tekivät sen mikä riittää. Jaksovoitto kotijoukkueelle 6-1.

"Olen tyytyväinen vahvaan puolustuspeliimme ja yksittäisistä pelaajista haluan nostaa esiin Carita Toiviaisen. Hän näytti kapteenina esimerkkiä hyvästä tekemisestä sekä sisällä että ulkona. Paljolti tämän ottelun ratkaisu ja luonne määräytyi meidän joukkueen mentaalipuolen jutuista. Saimme aikaiseksi riittävän latauksen kovassa pelitahdissa, peli oli kuitenkin viiteen päivään meille kolmas. Siitä latauksesta nostan hattua koko joukkueelle", Kaijansinkko kiitteli ryhmäänsä. Pesäkarhujen parhaina Petojussit-ottelussa palkittiin Carita Toiviainen ja hyvin lukkaroinut Heidi Hakomäki. Yleisöä Porin pesäpallostadionille oli saapunut mukavasti, 1050 katsojaa.

Pesäkarhujen seuraava ottelu on vasta reilun viikon kuluttua perjantaina (10.6), tuolloin Poriin saapuu Lapuan Virkiä sarjan kärkikamppailuun.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HeidiHakomäki

Heidi Hakomäki

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää