Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut huippuotteluun Jyväskylään

Veikkausvinkit

 

Pesäkarhut huippuotteluun Jyväskylään


Pesäkarhujen vieraskiertue jatkuu keskiviikkona, kun se matkaa hallitsevan mestarin Kirittärien vieraaksi Jyväskylään. Joskus muinoin pelipaikkaa kutsuttiin jopa Hippoksen hornankattilaksi, liekö nyt odotettavissa tiivistä tunnelmaa kärkikamppailussa. Pesäkarhut siirtyi sunnuntaisella Viinijärven voitollaan naisten superpesiksen piikkipaikalle, joskin Lapua on vain pisteen päässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Jyväskylä puolestaan kärkkyy kolmantena ja se on käytännössä hyvinkin tasoissa kärkikaksikon kanssa pelattuaan jo kolme ottelua Pesäkarhuja vähemmän. Kirittärillä onkin luvassa peliruuhkaa lähiaikoina, kun ohjelmaan on tulossa viime perjantaina ukkosen takia peruttu Ylihärmä-ottelukin. Pesäkarhut puolestaan pelaa tällä viikolla kaksi kiihkeää huippuottelua, Jyväskylässä käynnin jälkeen kun vuorossa on kotiottelu Lappeenrantaa vastaan jo perjantaina.

Ennen keskiviikkoista Kirittäret - Pesäkarhut-ottelua julkaistaan myös tämänvuotuisen Itä - Länsi-ottelun joukkueet, tiistaina ilmestyvissä kokoonpanoissa on todennäköisesti mukana varsin paljon sekä Porin että Jyväskylän pelaajia. Joukkueiden valitsijoilla on varmastikin jälleen kerran ollut vaikea tehtävä käsissään, kaikki huippupelaajat kun eivät aina mahdu arvo-otteluihin esimerkiksi samoille pelipaikoille olevan ylitarjonnan vuoksi.

"Odotamme todella innolla Kirittärien kohtaamista. Meillä on alla erinomainen ottelu Viinijärveltä ja pelituntuma erittäin hyvä. Jyväskylä joutui tekemään tavallaan hukkareissun Ylihärmään viime perjantaina ja niinpä heillä on kuitenkin edellisestä täydestä ottelusta jo viikko aikaa. Tarkoitus olisi iskeä intohimoisella otteella matsin alkuun ja pysyä siinä mielentilassa läpi ottelun. Määrätietoinen tekeminen korostuu. Kahden huippujoukkueen kohtaamisessa ei almuja anella, nyt on tehtävä kaikki itse ja otettava vastuuta omasta ja joukkueen tekemisestä laajalla rintamalla. Pelaajamme ovat terveinä, joten olemme valmiita viime syksyn finalistien ensimmäiseen kohtaamiseen tällä superpesiskaudella", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tunnelmoi.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää
Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

SEPPO ARBELIUS on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen ja nähdään edustusjoukkueen 2.pelinjohtajana kaudella 2019.

Lue lisää
Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää