Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huippuottelusta niukka tappio supervuoroparin jälkeen

Veikkausvinkit

 

Huippuottelusta niukka tappio supervuoroparin jälkeen


Pesäkarhut ja Kirittäret pelasivat kovatasoisen kärkikamppailun Jyväskylässä keskiviikkona ja ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueelle 2-1. Molemmat joukkueet rakensivat laadukkailla suorituksilla kohtuullisen paljon tilanteita ja kotiutuksissa piti lyödä todella hyviä lyöntejä onnistuakseen. Avausjaksossa mentiin tasaisesti juoksuitta aina Jyväskylän viimeiseen tasoittavaan saakka kunnes Kaisa Salmela onnistui kotiutuksessa ja Kirittäret vei jakson 1-0. Tilannetta edelsi estämiseltä haiskattanut tilanne, joka sai Pesäkarhujen pelinjohtajan Petri Kaijansinkon sanansäilän heilahtamaan.

"Kokeneelta pelaajalta taitava tahallinen laiton ja estäminen, ihmettelen kuitenkin a-tason syöttötuomarin menemistä siihen", Kaijansinkko heitti.

Toisessa jaksossa näytti jo vahvasti siltä että Kirittäret menee menojaan, kun se johti 2-0. Pesäkarhut tuli kuitenkin juoksun päähän Heidi Kuusiston onnistuneella kotiutuksella ja viimeisen tasoittavassaan porilaisten Hanna Hirvikoski täräytti keskeltä takaa läpi kolmen juoksun arvoisesti. Näin toinen jakso Pesäkarhuille 4-2.

Supervuoroparissa Pesäkarhuilla oli kaksikin paikkaa kotiutukseen, mutta Jyväskylän ulkopeli kesti hyökkäykset. Tasoittavalla Johanna Vikman iski voittojuoksun hyvällä lyönnilla ja niin voitto Kirittärille 1270 katsojan edessä.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin erinomaisesti läpi pelin pelannut Kaisa Kärkkäinen ja toisen jakson ratkaisija Hanna Hirvikoski.

"Ei ole syytä laittaa päätä säkkiin. Kova taistelu ja tänään oli kaksi huippujoukkuetta vastakkain. Pelasimme vahvaa ulkopeliä, sisällä muutama juttu jäi harmittamaan. Arvokas piste kuitenkin Jyväskylästä on tähän vaiheeseen kautta ok", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot


Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää
Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

SEPPO ARBELIUS on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen ja nähdään edustusjoukkueen 2.pelinjohtajana kaudella 2019.

Lue lisää
Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää