Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kotivoittoon, Lappeenranta kaatui jälleen

Veikkausvinkit

 

Pesäkarhut kotivoittoon, Lappeenranta kaatui jälleen


Pesäkarhut palasi voittojen tielle kaataessaan perjantain helteessä Porissa Lappeenrannan Pesä-Ysit puhtaasti jaksoin 2-0. Molemmat jaksot kotijoukkueelle juoksuin 3-1. Ottelua seurasi mukavasti 1061 katsojaa.

Pesäkarhut rakensi läpi ottelun hieman paremmin tilanteita ja sai ennenkaikkea tilanteet haluamilleen pelaajille ja haluamansa etenijät myös juoksemaan. Sen sijaan Lappeenrannalla ei pyörinyt peli aivan yhtä hyvin ja niinpä onnistumisprosentit menivät kotijoukkueelle 60-41.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin kaksi juoksua lyönyt Veera Svansjö ja erinomaisesti ulkokentällä häärinyt Carita Toiviainen. Vieraiden parhaita olivat Pesäkarhujen kasvatti Susanna Puisto sekä Jonna Mäkelä.

Voitto oli keskinäisissä kamppailuissa Pesäkarhuille jo kahdestoista peräkkäinen, kun mukaan lasketaan myös viime talven hallikisojen peli. Tämä saikin Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkon toteamaan sen, että porilaisille on ote vastustajasta.

"Osaamme pelata Ysittäriä vastaan, meillä on ote heistä ja heidän pelisysteemistään. Pitää kuitenkin muistaa, että tämänkin kauden pelit ovat olleet erittäin tasaisia ja niissä on korostunut meidän pääsy johtoasemaan. Tuntuu siltä että meidän joukkue  tietää tuolloin pärjäävänsä ja vastustajalla saattaa käydä toisin", Kaijansinkko tuumaili. Pesäkarhujen pelinjohtaja kiitteli myös oman joukkueensa latausta perjantain ottelussa.

"Kova peli alla Jyväskylästä keskiviikolta ja ei ollut missään helppo lähteä tähän matsiin. Mutta tytöt olivat hyvin asialla ja nyt tulee hyvään saumaan vapaa viikonloppu ja maanantaina alkava treeniviikko. Huomenna lauantaina tehdään porukalla hieman yhteistä kivaa, jossa pesäpallo unohdetaan täysin", Petri Kaijansinkko kertoi.

Pesäkarhujen ottelu pelataan viikon kuluttua sunnuntaina Porissa, kun vieraaksi saapuu Siilinjärvi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää
Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

SEPPO ARBELIUS on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen ja nähdään edustusjoukkueen 2.pelinjohtajana kaudella 2019.

Lue lisää
Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää