Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut matkaa keskiviikkona Lukon vieraaksi Raumalle

Veikkausvinkit

 

Pesäkarhut matkaa keskiviikkona Lukon vieraaksi Raumalle


Pesäkarhut ja Rauman Lukko kohtaavat keskiviikkona jo kolmannen kerran kamppailussa sarjapisteistä tällä kaudella. Tällä kertaa paikallistaistelu käydään Raumalla ja molemmilla joukkueilla on ottelussa panosta runsaasti. Pesäkarhut taistelee kärkikolmikossa mahdollisimman hyvästä sijoituksesta runkosarjan päätteeksi ja Lukko puolestaan käy kovaa vääntöä illasta toiseen paikasta auringossa eli pudotuspeleissä. Molemmat tämän kauden aikaisemmat kohtaamiset porilaiset ovat vieneet nimiinsä ja sama on tarkoitus nytkin, mikäli on uskominen Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkkoa.

"Iso peli on kyseessä sekä meille että naapurille. Lukolla on ollut ongelmia ainakin tilastojen mukaan sisäpelinsä kanssa viime aikoina, ulkopelissä he sen sijaan ovat pelanneet melko hyvin. Meille olennaista on keskittyä omaan tekemiseemme aivan sataprosenttisesti. Valmius paikallistaisteluun tulee löytyä meistä jokaisesta itsestämme, onpa sarjatilanne mikä tahansa. Raumalaiset tulevat peliin taatusti kovalla kohinalla, siihen on oltava valmis vastaamaan laadukkaalla sisäpelillä ja tiiviillä ulkopelillä sekä tietysti erittäin vahvalla henkisellä latauksella. Isosisko on isosisko ja pikkusisko pikkusisko, se henkinen asetelma meidän tulee tehdä selväksi heti pelin alusta alkaen", Kaijansinkko painottaa.

Keskiviikon sarjakierroksen jälkeen naisten superpesis vetäytyy lyhyelle Itä-Länsi-tauolle, lauantaina pelataan Kouvolassa naisten vuosittainen arvo-ottelu. Tuon jälkeen Pesäkarhut pelaa ensi viikolla kaksi huikeaa kotiottelua, kun ke 27.7 Poriin saapuu Lapuan Virkiä ja pe 29.7 vieraaksi tulee Kirittäret Jyväskylästä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhujen hattutemppu hallissa

Pesäkarhujen hattutemppu hallissa

Pesäkarhut vastaan Kirittäret finaaliottelu ratkaistiin vasta kotiutuslyöntikilpailussa. Kotijoukkue jaksoi maaliin asti ja nappasi itselleen kolmannen peräkkäisen Halli-SM mestaruuden, jättäen Kirittäret hopealle.

Lue lisää
Pesäkarhut peittosi Manse PP:n

Pesäkarhut peittosi Manse PP:n

Halli-SM-lopputurnauksen ensimmäinen ottelu eteni aina kolmanteen kotiutuslyöntikisaan asti, kun Pesäkarhut ja Manse PP kilpailivat huomisesta finaalipaikasta.

Lue lisää
Neljä kovaa joukkuetta kohtaa viikonloppuna Karhuhallissa

Neljä kovaa joukkuetta kohtaa viikonloppuna Karhuhallissa

Viikonloppuna pelataan Halli-SM-lopputurnaus Porin Karhuhallissa. Lauantain välieriin tiensä raivasi Pesäkarhujen lisäksi Kirittäret Jyväskylästä, Lapuan Virkiä sekä Manse PP, joten luvassa onkin talvikauden huippuotteluita.

Lue lisää
Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää