Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarjan viimeiseen otteluun voittomielellä

Veikkausvinkit

 

Runkosarjan viimeiseen otteluun voittomielellä


Naisten Superpesiksen runkosarja päättyy sunnuntaina ja varsin moni asia on ratkaisematta. Lapua tulee voittamaan runkosarjan, Lappeenranta tulee olemaan neljäs, Seinäjoki yhdeksäs ja Siilinjärvi kymmenes. Kaikki muut sijoitukset ja näinollen myös otteluparit kahdeksan parhaan pudotuspeleissä selviävät vasta sunnuntain peleissä.

Pesäkarhut kohtaa sunnuntaina kotiottelussaan Petojussit Seinäjoelta ja lähtee otteluun tavoitteenaan voittaa peli ja saada aikaiseksi hyvä valmistava suoritus ennen keskiviikon ensimmäistä puolivälieräottelua. Pisteenkin saalistaessaan porilaiset sijoittuisivat runkosarjassa toiselle sijalle ja jättäisivät näin Jyväskylän kolmanneksi. Samalla Pesäkarhut pääsisi asettamaansa runkosarjan tavoitteeseen.

"Ehjää vahvaa suoritusta lähdemme hakemaan. Meillä on tiettyjä pelillisiä asioita pelin sisällä, joihin kiinnitämme erityistä huomiota silmälläpitäen tulevia pudotuspelejä onpa vastustaja sitten kuka tahansa. On turha speluloida tulevalla vastustajalla, vaihtoehtoja kun on ihan riittämiin. Olennaista on pelata sunnuntaina niin, että on itsevarma ja rauhallinen olotila lähteä playoffeihin. Olemme harjoitelleet viimeiset pari treeniä erityisesti oman pelin kehittäminen etusijalla, toki noissa harjoituksissa on otettu huomioon hieman myös mahdollisia tulevia vastustajia. Mentaalipuolella on nyt kuitenkin tärkeintä keskittyä sunnuntain Petojussit-matsiin, ajatus ei saa karata sunnuntai-iltaa kauemmaksi vielä. Runkosarjan kakkospaikka ja tavoitteemme saavuttaminen tottakai kiinnostaa ja sitä lähdemme tuloksellisesti erityisesti metsästämään", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen sunnuntaiseen kotiotteluun pääsee kaksi henkilöä yhden hinnalla vihreää S-etukorttia näyttämällä. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 18.00.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää
Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

SEPPO ARBELIUS on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen ja nähdään edustusjoukkueen 2.pelinjohtajana kaudella 2019.

Lue lisää
Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää