Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille toinen voitto, välieräpaikka katkolla jo sunnuntaina Porissa

Veikkausvinkit

 

Pesäkarhuille toinen voitto, välieräpaikka katkolla jo sunnuntaina Porissa


Porin Pesäkarhut nappasi toisen voittonsa puolivälieräsarjassa Rauman Lukkoa vastaan lauantaina Raumalla. Välieräpaikka on katkolla porilaisille ensi kertaa jo sunnuntaina klo 18.00 Porin pesäpallostadionilla alkavassa ottelussa.

Lauantaisessa pelissä Lukko otti todella väkevän lähdön otteluun tekaisemalla Susanna Kylä-Kausen läpilyönnillä kaksi juoksua ensimmäisessä vuorossa. Pesäkarhut ei kuitenkaan hermostunut tuosta, vaan onnistui pelaamaan toisessa sisävuorossaan yhden kauden parhaista vuoroistaan. Pesäkarhut paukutti vuorossa peräti kahdeksan juoksua ja niinpä avausjakso päättyi lopulta porilaisille 8-2.

Toiseen jaksoon Pesäkarhut tarkensi ratkaisujaan mailanvarressa entisestään ja jakson vahva alku takasi rennon meiningin koko joukkueeseen. Laajalla rintamalla tulleet onnistumiset seurasivat toisiaan ja jaksovoitto peräti juoksuin 13-1. Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin Hanna Hirvikoski ja paluun kentälle sairastuvalta tehnyt Kaisa Kärkkäinen. Lukon parhaita olivat Sini Strander ja Susanna Kylä-Kause. Yleisöä Raumalle oli saapunut myös Porista runsaasti, väkeä katsomossa oli mukavasti 659 katsojaa.

"Saimme Lukolta myrskyvaroituksen pelin alussa, mutta kestimme sen lopulta hyvin. Vahva esitys niin ulkopelissä kuin sisäpelissäkin. Toki muutamia asioita on yhä tarkennettava sunnuntaille, mutta henkinen kantti oli tässäkin pelissä taas hyvää. Kolmanteen peliin lähdemme sunnuntaina rennolla otteella ja kärsivällisesti niinkuin tänäänkin tehtiin. Voitto tulee, jos ja kun pelaamme hyvän pelin ja teemme riittävästi laadukkaita suorituksia sekä mailassa että räpylässä. Lukon valmennusjohto varmasti herättelee omaa ryhmäänsä sunnuntain peliin, mutta valmiina olemme mekin kovaan taisteluun. Oli upeaa huomata kuinka paljon meidän kannattajia oli saapunut Raumalle, heidän kannustuksensa siivitti pelaajiamme vahvaan suoritukseen. Toivottavasti kotipeliin sunnuntaille saamme todella innokkaan ja runsaslukuisen väkimäärän liikkeelle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili toisen puolivälierävoiton jälkeen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää
Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

SEPPO ARBELIUS on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen ja nähdään edustusjoukkueen 2.pelinjohtajana kaudella 2019.

Lue lisää
Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää