Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kolmanteen välierään itseensä luottaen

Veikkausvinkit

 

Pesäkarhut kolmanteen välierään itseensä luottaen


Pesäkarhut ja Kirittäret kohtaavat lauantaina Porissa pelattavassa naisten superpesiksen kolmannessa välierässä. Porilaiset johtavat ottelusarjaa voitoin 2-0 ja ovat ahdistaneet Jyväskylän pakkovoiton eteen. Kolmella voitolla kun saavuttaa paikan loppuottelussa.

"Aiomme ottaa kaiken irti lauantain tapahtumasta ja nauttia pelaamisesta edelleenkin. Uskoisin runsaslukuisen kotiyleisön olevan vahvasti tukenamme. Nalle Viljasen tulo näkyvään rooliin Kirittärien toiseksi pelinjohtajaksi on myös sopiva markkinointiapu lauantain pelille. Pelillisesti me tulemme keskittymään omaan tekemiseemme. Ottelusarjassa pitää aina reagoida tiettyihin asioihin ja sitä molemmat joukkueet ovat jo tehneet, kumpikin tosin omalla tavallaan. Meidän kokoonpanossamme saattaa tapahtua vielä jotain pieniä muutoksia, mutta omiin vahvuuksiimme luotamme niin nyt kuin jatkossakin. Keskittyminen olennaiseen ja hyvien suoritusten teko on päällimmäisenä ajatuksenamme, peli-ilmeemme on ollut kahdessa voittopelissä erinomainen ja se ilme tulee jatkumaan lauantainakin", kertoo Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko sen enempää yllättymättä Kirittärien perjantaina julkaissusta pelinjohtomuutoksesta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhujen hattutemppu hallissa

Pesäkarhujen hattutemppu hallissa

Pesäkarhut vastaan Kirittäret finaaliottelu ratkaistiin vasta kotiutuslyöntikilpailussa. Kotijoukkue jaksoi maaliin asti ja nappasi itselleen kolmannen peräkkäisen Halli-SM mestaruuden, jättäen Kirittäret hopealle.

Lue lisää
Pesäkarhut peittosi Manse PP:n

Pesäkarhut peittosi Manse PP:n

Halli-SM-lopputurnauksen ensimmäinen ottelu eteni aina kolmanteen kotiutuslyöntikisaan asti, kun Pesäkarhut ja Manse PP kilpailivat huomisesta finaalipaikasta.

Lue lisää
Neljä kovaa joukkuetta kohtaa viikonloppuna Karhuhallissa

Neljä kovaa joukkuetta kohtaa viikonloppuna Karhuhallissa

Viikonloppuna pelataan Halli-SM-lopputurnaus Porin Karhuhallissa. Lauantain välieriin tiensä raivasi Pesäkarhujen lisäksi Kirittäret Jyväskylästä, Lapuan Virkiä sekä Manse PP, joten luvassa onkin talvikauden huippuotteluita.

Lue lisää
Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää