Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jälleen kotivoittoon, ja paikka välierissä varmistui

 
Pesäkarhut jälleen kotivoittoon, ja paikka välierissä varmistui

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue pelaa tälläkin kaudella mitaleista. Asia varmistui sunnuntaina Porissa, kun Pesäkarhut kaatoi Tyrnävän jaksoin 2-1.

Itseasiassa jo ensimmäisen jakson voitto varmisti Pesäkarhujen paikan neljän parhaan joukossa. Ensimmäinen jakso oli yllättävän juoksurikas vastatuuliseen säähän nähden, molemmat joukkueet pelasivat hyvää sisäpeliä ja lopulta jakso kotijoukkueelle juoksuin 9-6. Myös toisen Pesäkarhut aloitti hyvin, mutta viimeisessä ulkovuorossa alkoi tulla huolimattomuusvirheitä ja liikekin hieman loppui. Tyrnävä käytti etsikkoaikansa ja nappasi lopulta jaksovoiton juoksuin 4-3. Tyrnävä aloitti myös supervuoroparin hyvin tekemällä juoksun, Pesäkarhujen lukkari ja neljä juoksua lyonyt Niina Luomanen onnistui lyömään merkkaamattomalla tasoituksen. Ratkaisijaksi nousi lopulta jokerilyöjä Heidi Kuusisto iskiessään läpilyönnin merkistä kolmospuolelta ja näin Pesäkarhujen kotivoittojen putki jatkuu.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin Susanna Puisto ja Niina Mikkola. Pesäkarhut, Lappeenranta ja Petojussit tulevat ratkaisemaan sijat 2-4 jatkosarjan viimeisellä kierroksella keskiviikkona. Pesäkarhut on pisteen keskiviikkona vastassa olevaa Lappeenrantaa ja kaksi pistettä Jyväskylän keskiviikkona kohtaavaa Petojusseja jäljessä.

"Lähdemme tottakai hakemaan voittoa Lappeenrannasta, voitolla olemme joko kolmas tai jopa parhaimmillaan toinen. Olen tosi tyytyväinen siihen että olemme tällä nuorella joukkueella selviytyneet taas pelaamaan mitaleista, me ollaan kuitenkin nuorin porukka näistä neljästä. Mutta se on varmaa nyt tästä eteenpäin me tullaan nauttimaan ja antamaan kaikkemme, taistelu mitaleista tulee olemaan meille kaikille upea juttu", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania toteaa jatkosta.

Pesäkarhut voitti siis kaikki 14 runkosarjan ja jatkosarjan kotiotteluaan. Samalla tehtiin myös näiden pelien yleisöennätys, Porin pesäpallostadionilla on tähän mennessä käynyt peräti 1159 katsojaa/ottelu.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

NiinaMikkola

Niina Mikkola

7.1.1981
Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää