Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelu loppuottelupaikasta alkaa

 
Taistelu loppuottelupaikasta alkaa

Pesäkarhut ja Petojussit Seinäjoelta(Peräseinäjoki) aloittavat sunnuntaina tasaiseksi povatun taistelun naisten superpesiksen välierissä. Loppuotteluun pääsee kolmella voitolla.

Ottelusarja alkaa sunnuntaina klo 16.00 Peräseinäjoella, tiistaina klo 17.00 pelataan Urheilukanavan tv-peli Porissa ja lauantaina 8.9 klo 16.00 kolmas kohtaaminen Peräseinäjoella.. Mikäli tarvitaan neljäs ja viideskin kamppailu, pelipäivät ovat su 9.9(Pori) ja ti 11.9(Peräseinäjoki).

"Varmasti kiihkeä ja mielenkiintoinen ottelusarja on luvassa. Tunteita ja tunnelmaa riittää, niin tällä kaudella kuin aiemminkin nämä porukat ovat ottaneet mittaa toisistaan hyvinkin värikkäästi. Me pääsemme sunnuntain ekaan peliin hyvästä tilanteesta, joukkue on terve ja fiilis korkealla. Kiva nähdä millaisessa henkisessä vireessä "Riston kopla" saapuu avauspeliin. Me tulemme iskemään omilla vahvuuksillamme ja sopivilla play off-mausteilla. Yksinkertainen tulee olemaan kaunista, turhia kikkailuja pelillisesti tuskin kannattaa lähteä edes miettimään. Vain ja ainoastaan voitot lasketaan, pitää olla valmis pelien sisällä ja ottelusarjan aikana myös henkisesti lähes mihin tahansa. Lähdemme heti sunnuntaina ottamaan Petojusseilta kotietua pois", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko sanoo.

"Oman lisävärinsä tähän ottelusarjaan tuo myös se, että samojen seurojen b-tytöt kohtaavat tyttöjen superpesiksen pronssiotteluissa. Molemmista joukkueista on kaksi pelaajaa mukana omissa juniorijoukkueissaan ja pelikuorma on varsin kova. Mutta tähän aikaan vuodesta ei kukaan mieti pelimääriä, on hieno pelata ja nauttia mitalipelien tunnelmasta ja panoksista. Taatusti tämä on meille kaikille mukavampaa kuin varhaisemman kesäloman vietto", Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää