Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut hävisi toisen välierän kotiutuskilpailussa

 
Pesäkarhut hävisi toisen välierän kotiutuskilpailussa

,
Petojussien Elina Mäki sai kunnian tuoda 2.välierän voittojuoksun.
Kari Saha / UrheiluPori.com


Naisten superpesiksen välieräsarja Pesäkarhujen ja Petojussien kesken jatkui tiistaina Porissa. Peräseinäjoki onnistui nappaamaan toisen voiton, tällä kertaa niukasti kotiutuskilpailun jälkeen. Petojussit johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-0 ja finaalipaikka on sille katkolla ensimmäistä kertaa lauantaina Peräseinäjoella. Ottelun alku ja koko ensimmäinen jakso oli Petojussien. Pesäkarhujen otteissa näkyi nuoren joukkueen jännitystä ja arkuuttakin. Petojussit vei jakson ansaitusti juoksuin 3-1.

Myös toiseen jaksoon vieraat saivat lentävän lähdön, kun Pesäkarhut antoi kahdella omalla ulkopelivirheellään kaksi juoksua. Mutta sitten ote alkoi kääntyä kotijoukkueelle. Pesäkarhujen parhaana palkittu Carita Toiviainen puhkaisi Petojussien haavoittuvan kolmospuolen, tuloksena kunnari ja yksi tavallinen. Jakson vanhetessakin Pesäkarhut painosti ja lopulta Heidi Kuusisto löi voittojuoksun ja niin mentiin supervuoropariin.

Supervuorossa molemmat joukkueet pelasivat erinomaista ulkopeliä ja juoksuja ei saatu aikaiseksi. Edessä oli kotiutuskisa. Pesäkarhut teki yhden juoksun Johanna Pentilän kurittaessa Emilia Loukkoa ja Niina Ylä-Autiota, juoksun toi Susanna Puisto. Loput Pesäkarhut hyvät kotiutusyritykset päättyivät todella niukkoihin paloihin ja niin siis tuloksena vain yksi juoksu. Petojussit pääsi näinollen hyvästä tilanteesta tasoittavalle. Heidän kaksi ensimmäistä lyöjää onnistuikin kotiutuksissaan ja lopulta siis tätä kautta ottelun voitto vieraille.

"Taisteluilme saatiin aikaiseksi huonon ekan jakson jälkeen. Anteeksipyytelemällä tässä ei pärjätä. Nyt pitää kaivaa kova usko esiin ja pelirohkeutta tarvitaan", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania sanoo. Yleisöä Porin pesäpallostadionilla oli tällä kertaa jopa yllättävän vähän, kun tv-otteluun saapui väkeä hieman alle tuhat henkeä, 964 katsojaa. Kolmas välierä pelataan lauantaina Peräseinäjoella,mahdollinen neljäs pelataan Porissa sunnuntaina.

Katso ottelun kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää