Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

29.9.2011 - Minä ja naisten pesäpallo

Veikkausvinkit

 

29.9.2011 - Minä ja naisten pesäpallo


Moikka kaikki mun blogini ystävät. Ihan ekaksi täyttyy onnitella Japia ja Samia, kun heidät nimitettiin naisten porukkaan viuhka- ja mailamieheksi.

Sitten täytyy vielä kerran kiittää Petri Kaijansinkkoa. Hän on tehnyt suuren työn porilaisen naispesäpallon eteen. Olen varma, että kaikki jotka tykkäävat ja ovat olleet jollakin tavalla tekemisissä naisten pesäpallon kanssa saavat vielä nauttia lisää hänen suuresta työpanoksestaan liiton johtotehtävissä. Hän vie taatusti eteenpäin myös naisten pesäpalloa.

Olemme vietettäneet Peten kanssa 8 vuotta Porin Pesäkarhuissa. Vuodet ovat olleet mulle erittäin antoisaa. Toivottavasti saan jatkaa huoltajan uraani myös Japin ja Samin kanssa ensi vuonna. Nämä kaksi pesäpallomiestä vievät varmasti porilaista naispesäpalloa eteenpäin samalla tavalla kuin tähän mennessäkin.

Kiitosta kuuluu myös Reijo "Retsa" Viljaselle, sillä hänkin on tehnyt pitkän päivätyön pesäpalloilun eteen. Olemme saaneet nauttia Porissa upeista katsojaluvuista viime vuosina. On ollut hienoa olla mukana Porin Pesäkarhujen toiminnassa viimeiset yhdeksän vuotta.

Kiitoksia minulta saa edelleen Sami-Petteri Kivimäki. Hänet on nimitetty pesäpalloliitton kilpailupäälliköksi. Hänen tulee taatusti tekemään erinomaista työtä, siitä olen varma. Meillä oli kaksi hyvää vuotta Sämpyn kanssa Porissa, niistä on hyviä muistoja.

Olen ihan varma, että ensi vuonnakin taas taistellaan siitä kultaisesta mitalista. Saimme hyviä pelinaisia Poriin kolme kappaletta. Lopuksi haluan toivottaa hyvää menestystä Petelle ja Sämpylle liiton hommissa. Toivottavasti saan vierailla heidän luonaan Hyvinkäällä.

Sitten vielä haluan kiittää suurta Porin Pesäkarhujen faniporukkaa, jotka ovat kannustaneet porilaisia joka vuosi. Toivon että olette  yhtä aktiivisesti mukana jatkossakin kannustamassa Pesäkarhuja voittoon.

Ystävällisin terveisin
Roi "Roki" Hermonen


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RoiHermonen

Roi Hermonen

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

JarmoLehtinen

Jarmo Lehtinen

Tiedot


Pesäkarhujen hattutemppu hallissa

Pesäkarhujen hattutemppu hallissa

Pesäkarhut vastaan Kirittäret finaaliottelu ratkaistiin vasta kotiutuslyöntikilpailussa. Kotijoukkue jaksoi maaliin asti ja nappasi itselleen kolmannen peräkkäisen Halli-SM mestaruuden, jättäen Kirittäret hopealle.

Lue lisää
Pesäkarhut peittosi Manse PP:n

Pesäkarhut peittosi Manse PP:n

Halli-SM-lopputurnauksen ensimmäinen ottelu eteni aina kolmanteen kotiutuslyöntikisaan asti, kun Pesäkarhut ja Manse PP kilpailivat huomisesta finaalipaikasta.

Lue lisää
Neljä kovaa joukkuetta kohtaa viikonloppuna Karhuhallissa

Neljä kovaa joukkuetta kohtaa viikonloppuna Karhuhallissa

Viikonloppuna pelataan Halli-SM-lopputurnaus Porin Karhuhallissa. Lauantain välieriin tiensä raivasi Pesäkarhujen lisäksi Kirittäret Jyväskylästä, Lapuan Virkiä sekä Manse PP, joten luvassa onkin talvikauden huippuotteluita.

Lue lisää
Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää