Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Myös Nickerson lähti Ässistä

Veikkausvinkit

 
Myös Nickerson lähti Ässistä

Porin Ässien puolustaja Matt Nickerson siirtyy loppukaudeksi Tampereen Ilvekseen. Suurella kohulla ja yhteistyökumppaneiden avustuksella Ässiin paluun tehnyt Nickerson ehti pelata porilaisjoukkueen riveissä yhteensä 25 ottelua. Tehopisteitä jenkkipuolustajalle merkittiin seitsemän (1+6). Ässien sisäistä jäähytilastoa Nickerson puolestaan johti 106 jäähyminuutillaan.

Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäen mukaan päätös oli vaikea mutta siirtoon liittyy huomattava taloudellinen merkitys.

- Tämä oli yksi urani vaikeampia päätöksiä. Kuitenkin OY-muotoisessa toiminnassa joskus joutuu tekemään tämänkaltaisia ratkaisuja. Ottelutulot ovat joulun jälkeen pudonneet, joten tarvitsimme säästöjä ja tähän siirtoon liittyy merkittävä taloudellinen säästö. Olimme yhteydessä Nickersonin hankintaan osallistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa ja se otettiin päätöstä tehtäessä huomioon.

- Tunnetasolla on päivänselvää, että tämä koskettaa meitä kaikkia. Tiemme erosivat täydellisessä yhteisymmärryksessä ja toivottavasti ne vielä joskus kohtaavat.

Nickerson nähtäneen ensi kertaa uuden joukkueensa riveissä 29. tammikuuta, kun Ilves kohtaa kotikentällään HPK:n.

Nickerson Matt,Ässät
Nickersonin pelit Patapaidassa on tältä erää pelattu. Kuva: Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2007-2008 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MattNickerson

Matt Nickerson

1.11.1985 New Haven, CT, USA
Tiedot


Mikael Lehtisestä Ässien toimitusjohtaja

Mikael Lehtisestä Ässien toimitusjohtaja

Ässien junioritoiminnasta vastaava Porin Ässät ry on nimittänyt uudeksi toiminnanjohtajaksi Jukka Pelkosen. Liigajoukkueen sekä A-nuorten toiminnasta vastaavan HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Mikael Lehtinen.

Lue lisää
Ässät julkaisi viisi pelaajasopimusta

Ässät julkaisi viisi pelaajasopimusta

Ässät aloitti johdetut joukkueharjoitukset tänään. Uusina pelaajina mukaan liittyivät puolustajat Jakob Stenqvist, Simon Åkerström sekä Aleksi Matinmikko. Lisäksi hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Lauri Kulmala ovat tehneet jatkosopimukset Ässien kanssa.

Lue lisää
Ari-Pekka Selin Ässien päävalmentajaksi

Ari-Pekka Selin Ässien päävalmentajaksi

Ässien valmennusryhmä kaudelle 2019 – 2020 on valmis. Valmennusryhmän muodostavat Ari-Pekka Selin, Saku Martikainen, Pasi Arvonen, Seppo Vihelä ja Jaakko Rosendahl.

Lue lisää
Tommi Kerttula jatkaa Ässien kehitysjohtajana

Tommi Kerttula jatkaa Ässien kehitysjohtajana

Ässien pitkäjänteinen kulttuurinkehitys jatkuu. Tommi Kerttula jatkaa Ässien kehitysjohtajana kaksivuotisella sopimuksella. Tuore sopimus on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

Lue lisää
Jouka Juhola jatkaa Ässissä

Jouka Juhola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jouka Juholan kanssa.

Lue lisää
Niklas Appelgren jatkaa Ässissä

Niklas Appelgren jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Niklas Appelgrenin kanssa. Toista kauttaan Ässissä ja Liigassa pelaava Appelgren on pelannut tällä kaudella 38 ottelua tehoin 9+5 =14.

Lue lisää