Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät vahvistuu Matti Kuparisella ja Ari Ahosella

Matti Kuparinen ja Ari Ahonen liittyvät joukkueeseen kaksivuotisilla sopimuksilla

 

Matti Kuparinen palaa Poriin

Parhaalla liigakaudellaan 43 tehopistettä iskenyt Ässäkasvatti Matti Kuparinen tekee paluun Ässien paitaan. Liigassa Ässien ohella KalPaa ja HIFK:ta edustanut keskushyökkääjä on pelannut urallaan myös KHL-liigassa kaudella 2012-13.

- Kuparinen on kokenut paluumuuttaja. Hän tuo johtajuutta joukkueeseen ja pystyy auttamaan meidän lahjakkaita nuoria pelaajiamme kahdessa kärkiketjussa. 

- Iso arvo meille, että pystymme kotiuttamaan maailmaa kiertäneitä kasvattejamme, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.  

- Mahtavaa tulla takaisin kotikaupunkiin pelaamaan. Mielessä oli, kun täältä aikoinaan lähdin, että jossain vaiheessa tullaan takaisin. 

- Tavoitteena on pelata kaikin tavoin ehjä kausi ja auttaa sitä kautta joukkuetta voittamaan, lähes 500 liigaottelua urallaan pelannut Kuparinen kertoi.

Ari Ahonen Ässien maalille

Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen runsaasti kansainvälistä kiekkokokemusta keränneen Ari Ahosen kanssa. Ahonen on urallaan pelannut viisi kautta New Jersey Devilsin organisaatiossa ja neljä kautta KHL-liigassa. Maajoukkueessa Ahonen on pelannut mm. kolmessa eri Euro Hockey Tour -turnauksessa. 

- Ahonen on parhaassa iässä oleva huippuvahti, joka omaa paljon kokemusta maailman kovimmista ammattilaissarjoista. Hän on osoittanut pystyvänsä kantamaan joukkuetta tärkeillä hetkillä, Toivola kommentoi. 

- Voittaminen motivoi ja vie eteenpäin. Tavoitteenani on antaa jokaisena iltana joukkueelle mahdollisuus voittaa.

- Ässillä on hyvä valmennusryhmä. Pekka Rautakallio on tehnyt hienon uran ja Pasi Kaukorannan valmennuksessa olen ollut aikanaan Jyväskylässä. Lisäksi Jaakko Rosendahl on tehnyt hyvää työtä maalivahtien kanssa viime vuosina.

- Ässille rakentuu tulevaksi kaudeksi hienot puitteet, joten senkin takia on hienoa tulla Poriin pelaamaan, Ari Ahonen kommentoi. 

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AriAhonen

Ari Ahonen

6.2.1981 Jyväskylä
Tiedot

MattiKuparinen

Matti Kuparinen

16.10.1984 Pori
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää