Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KHL-soturi Semir Ben-Amor Ässiin

KHL-soturi Semir Ben-Amor Ässiin

 

Ässiä vahvistaa Ben-Amorin ohella kokenut puolustaja Mikko Viitanen 

- Haluamme tulevan kauden joukkueelle hyvän ja taistelevan ilmeen. Molemmat näistä pelaajista tekevät aina kaikkensa joukkueen eteen, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi. 

Semir Ben-Amor vahvistaa Ässiä kaksivuotisella sopimuksella. Jokereiden KHL-joukkueesta Poriin siirtyvä Ben-Amor tunnetaan erittäin hyvänä joukkuepelaajana. Peräänantamattomasta pelityylistä muistettava Ben-Amor on pelannut urallaan yli 400 liigaottelua. Ässissä Ben-Amor pelasi jo kaudella 2001 - 2002 yhteensä 41 ottelun verran.

- Semir on hyvä kulmapelaaja, hyvä maalinedustalla ja alivoimapelissä. Hän tuo fyysisyyttä ja taklausvoimaa joukkueeseen ja uskon, että hänestä tulee Seisomakatsomon suosikkipelaaja, Toivola kommentoi.  

- Ässät otti yhteyttä ja Porissa rakennetaan kovaa joukkuetta tuleviksi vuosiksi. 

- Näytän joukkueelle työnteon esimerkkiä. Tulen lyömään kaiken likoon joukkueen hyväksi ja pidän huolen, että muutkin lyövät kaiken likoon. Silloin saamme porilaisen näköisen joukkueen, Ben-Amor kommentoi. 

Kokenut ja paljon menestystä urallaan kerännyt Mikko Viitanen siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella. Pitkään JYP:iä edustanut Viitanen voitti seurassa kaksi Suomen mestaruutta ja kolme SM-pronssia vuosina 2009 - 2015.

- Viitanen tuo puolustuspäähän tärkeitä ominaisuuksia. Hän pelaa maalin edessä erittäin kovaa ja suojelee omaa maalivahtia. Lisäksi hän pystyy avaamaan peliä hyvin ja tuo lisää tulivoimaa siniviivalle.

- Mikko tuo joukkueeseen myös arvokasta kokemusta kovista peleistä ja voittamisen kulttuuria, Toivola kertoi.  

- Olen aina tykännyt pelata Porissa ja Isomäessä on hieno tunnelma, joka on hienoa kokea myös kotijoukkueen paidassa.

- Tavoitteenani on päästä pelaamaan omien vahvuuksieni kautta; Vahvaa oman pään peliä ja kiekkoa Ässähyökkääjien lapaan. Fyysistä peliä pitää pelata ja taata maalivahti Ari Ahosen työrauha.

- Joukkueena lähdetään menestymään ja tavoitteena on voittaa mahdollisimman paljon pelejä, Viitanen kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SemirBen-Amor

Semir Ben-Amor

6.5.1982 Espoo
Tiedot

MikkoViitanen

Mikko Viitanen

18.2.1982 Nurmijärvi
Tiedot


Sebastian Wännström vahvistaa Ässien hyökkäystä

Sebastian Wännström vahvistaa Ässien hyökkäystä

Sebastian Wännström siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella. 29-vuotias ruotsalaishyökkääjä saapuu Poriin Ruotsin pääsarjasta, jossa hänellä on takanaan useita noin kymmenen maalin kausia.

Lue lisää
Mika Niemi palaa Ässiin

Mika Niemi palaa Ässiin

Mika Niemi palaa KHL-liigasta Ässiin yksivuotisella sopimuksella. Vuonna 2013 Suomen mestaruuden kasvattajaseurassaan voittanut hyökkääjä palaa Poriin edustettuaan Oulun Kärppiä ja Helsingin Jokereita yhteensä viiden kauden ajan.

Lue lisää
Nicolai Meyer vahvistaa Ässien hyökkäystä

Nicolai Meyer vahvistaa Ässien hyökkäystä

Ässät ja Nicolai Meyer ovat tehneet yksivuotisen sopimuksen. 27-vuotias hyökkääjä siirtyy Poriin SHL-seura Malmö Redhawksin riveistä. Viime kaudella Meyer pelasi Ruotsin pääsarjassa 40 ottelua tehoin 3+11 =14.

Lue lisää
Andreas Borgman täydentää Ässien puolustuksen

Andreas Borgman täydentää Ässien puolustuksen

Ruotsalaispelaaja Andreas Borgman siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy 15. joulukuuta asti ulottuva NHL-optio.

Lue lisää
Nick Merkley Ässiin

Nick Merkley Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Nick Merkleyn kanssa. Sopimukseen sisältyy joulukuun puoleen väliin saakka ulottuva NHL-optio.

Lue lisää
Ässien puolustus vahvistuu uudella ja tutulla nimellä

Ässien puolustus vahvistuu uudella ja tutulla nimellä

Kasper Kotkansalo siirtyy Ässiin ja Edmonton Oilers lainaa Markus Niemeläisen.

Lue lisää