Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Milla Jakonen jatkaa Pesäkarhuissa 1+1 -muotoisella sopimuksella

Milla Jakonen jatkaa Pesäkarhuissa 1+1 -muotoisella sopimuksella

 

Pesäkarhut on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen kokeneen kakkosvahti Milla Jakosen kanssa. Yhdeksännen kautensa Naisten Superpesiksessa käynnistävän Jakosen sopimus kattaa myös optiovuoden kaudelle 2018.

Pesäkarhujen oma kasvatti ja jo joukkueen konkaristoon kuuluva Milla Jakonen jatkaa pesäpallouraansa eteenpäin Porissa. Jakonen kertoo päätökseensä vaikuttaneen paljon viime kauden joukkue, jonka yhteishenki oli parempi kuin koskaan.

– Kun kuulin, että joukkue pysyy suurimmalta osin samana myös kaudella 2017, päätös jatkaa Pesäkarhuissa oli melko helppo. Päätökseeni vaikutti myös läheisteni asuminen Porissa sekä seuran hyvä toiminta, perustelee Jakonen päätöstään.

Jakonen tuo Pesäkarhujen ulkopeliin ennen kaikkea turvan tuntua upeiden kakkosrajan syöksykoppien ja varmojen kiinniottojensa kautta.

– Milla on ulkopelimme kulmakivi ja hän on yksi Suomen räpylätaitavimmista pelaajista. Hän on joukkueen luottopelaaja, joka meni viime kaudella erityisesti eteenpäin ulkopelissä takatilanteen pelaamisessa, kehuu Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Jakonen näkee kehittyneensä myös henkisellä puolella. Lisäksi myös tulevalla kaudella Pesäkarhuissa jatkava fysiikkavalmentaja Seppo Vihelä on tuonut harjoitteisiin paljon lisää.

– Viime kaudella kehityin erityisesti ulkopelissä kolmostilanteen pelaamisessa, mihin olimme myös keskittyneet valmennusjohdon kanssa. Pesäpallossa keskeisenä osana on myös henkinen vahvuus ja koen, että vuosien kertyessä olen oppinut kehittämään sitä todella hyvälle tasolle. Viime kaudella siihen sai myös hyviä uusia näkökulmia fysiikkavalmentajaltamme Vihelältä. Tulevana kautena aion keskittyä erityisesti voiman ja nopeuden hankintaan, toteaa Jakonen.

Pesäkarhuilla on nyt kasassa yhdeksän sopimusta, joista kaikki ovat jatkosopimuksia viime kauden joukkueen pelaajistosta. Pelinjohtaja Österlund on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen:

– Haemme ensi kauden joukkueeseen vielä muutamia täydennyksiä ja lisäksi lähiaikoina lyödään mahdolliset juniorisopimukset lukkoon. Olemme hyvässä vauhdissa joukkueen muodostumisessa!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMilla Jakonen

1992
Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää