Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Milla Jakonen jatkaa Pesäkarhuissa 1+1 -muotoisella sopimuksella

Milla Jakonen jatkaa Pesäkarhuissa 1+1 -muotoisella sopimuksella

 

Pesäkarhut on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen kokeneen kakkosvahti Milla Jakosen kanssa. Yhdeksännen kautensa Naisten Superpesiksessa käynnistävän Jakosen sopimus kattaa myös optiovuoden kaudelle 2018.

Pesäkarhujen oma kasvatti ja jo joukkueen konkaristoon kuuluva Milla Jakonen jatkaa pesäpallouraansa eteenpäin Porissa. Jakonen kertoo päätökseensä vaikuttaneen paljon viime kauden joukkue, jonka yhteishenki oli parempi kuin koskaan.

– Kun kuulin, että joukkue pysyy suurimmalta osin samana myös kaudella 2017, päätös jatkaa Pesäkarhuissa oli melko helppo. Päätökseeni vaikutti myös läheisteni asuminen Porissa sekä seuran hyvä toiminta, perustelee Jakonen päätöstään.

Jakonen tuo Pesäkarhujen ulkopeliin ennen kaikkea turvan tuntua upeiden kakkosrajan syöksykoppien ja varmojen kiinniottojensa kautta.

– Milla on ulkopelimme kulmakivi ja hän on yksi Suomen räpylätaitavimmista pelaajista. Hän on joukkueen luottopelaaja, joka meni viime kaudella erityisesti eteenpäin ulkopelissä takatilanteen pelaamisessa, kehuu Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Jakonen näkee kehittyneensä myös henkisellä puolella. Lisäksi myös tulevalla kaudella Pesäkarhuissa jatkava fysiikkavalmentaja Seppo Vihelä on tuonut harjoitteisiin paljon lisää.

– Viime kaudella kehityin erityisesti ulkopelissä kolmostilanteen pelaamisessa, mihin olimme myös keskittyneet valmennusjohdon kanssa. Pesäpallossa keskeisenä osana on myös henkinen vahvuus ja koen, että vuosien kertyessä olen oppinut kehittämään sitä todella hyvälle tasolle. Viime kaudella siihen sai myös hyviä uusia näkökulmia fysiikkavalmentajaltamme Vihelältä. Tulevana kautena aion keskittyä erityisesti voiman ja nopeuden hankintaan, toteaa Jakonen.

Pesäkarhuilla on nyt kasassa yhdeksän sopimusta, joista kaikki ovat jatkosopimuksia viime kauden joukkueen pelaajistosta. Pelinjohtaja Österlund on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen:

– Haemme ensi kauden joukkueeseen vielä muutamia täydennyksiä ja lisäksi lähiaikoina lyödään mahdolliset juniorisopimukset lukkoon. Olemme hyvässä vauhdissa joukkueen muodostumisessa!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMilla Jakonen

1992
Tiedot


Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää
Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021

Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi perjantaina 2.10. neljä uutta pelaajasopimusta, joita kaikkia yhdisti se, että kyseessä oli nuorempaa kaartia edustavat lupaukset.

Lue lisää
Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää