Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Milla Jakonen jatkaa Pesäkarhuissa 1+1 -muotoisella sopimuksella

Veikkausvinkit

Milla Jakonen jatkaa Pesäkarhuissa 1+1 -muotoisella sopimuksella

 

Pesäkarhut on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen kokeneen kakkosvahti Milla Jakosen kanssa. Yhdeksännen kautensa Naisten Superpesiksessa käynnistävän Jakosen sopimus kattaa myös optiovuoden kaudelle 2018.

Pesäkarhujen oma kasvatti ja jo joukkueen konkaristoon kuuluva Milla Jakonen jatkaa pesäpallouraansa eteenpäin Porissa. Jakonen kertoo päätökseensä vaikuttaneen paljon viime kauden joukkue, jonka yhteishenki oli parempi kuin koskaan.

– Kun kuulin, että joukkue pysyy suurimmalta osin samana myös kaudella 2017, päätös jatkaa Pesäkarhuissa oli melko helppo. Päätökseeni vaikutti myös läheisteni asuminen Porissa sekä seuran hyvä toiminta, perustelee Jakonen päätöstään.

Jakonen tuo Pesäkarhujen ulkopeliin ennen kaikkea turvan tuntua upeiden kakkosrajan syöksykoppien ja varmojen kiinniottojensa kautta.

– Milla on ulkopelimme kulmakivi ja hän on yksi Suomen räpylätaitavimmista pelaajista. Hän on joukkueen luottopelaaja, joka meni viime kaudella erityisesti eteenpäin ulkopelissä takatilanteen pelaamisessa, kehuu Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Jakonen näkee kehittyneensä myös henkisellä puolella. Lisäksi myös tulevalla kaudella Pesäkarhuissa jatkava fysiikkavalmentaja Seppo Vihelä on tuonut harjoitteisiin paljon lisää.

– Viime kaudella kehityin erityisesti ulkopelissä kolmostilanteen pelaamisessa, mihin olimme myös keskittyneet valmennusjohdon kanssa. Pesäpallossa keskeisenä osana on myös henkinen vahvuus ja koen, että vuosien kertyessä olen oppinut kehittämään sitä todella hyvälle tasolle. Viime kaudella siihen sai myös hyviä uusia näkökulmia fysiikkavalmentajaltamme Vihelältä. Tulevana kautena aion keskittyä erityisesti voiman ja nopeuden hankintaan, toteaa Jakonen.

Pesäkarhuilla on nyt kasassa yhdeksän sopimusta, joista kaikki ovat jatkosopimuksia viime kauden joukkueen pelaajistosta. Pelinjohtaja Österlund on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen:

– Haemme ensi kauden joukkueeseen vielä muutamia täydennyksiä ja lisäksi lähiaikoina lyödään mahdolliset juniorisopimukset lukkoon. Olemme hyvässä vauhdissa joukkueen muodostumisessa!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMilla Jakonen

1992
Tiedot


Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää