Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Milla Jakonen jatkaa Pesäkarhuissa 1+1 -muotoisella sopimuksella

Veikkausvinkit

Milla Jakonen jatkaa Pesäkarhuissa 1+1 -muotoisella sopimuksella

 

Pesäkarhut on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen kokeneen kakkosvahti Milla Jakosen kanssa. Yhdeksännen kautensa Naisten Superpesiksessa käynnistävän Jakosen sopimus kattaa myös optiovuoden kaudelle 2018.

Pesäkarhujen oma kasvatti ja jo joukkueen konkaristoon kuuluva Milla Jakonen jatkaa pesäpallouraansa eteenpäin Porissa. Jakonen kertoo päätökseensä vaikuttaneen paljon viime kauden joukkue, jonka yhteishenki oli parempi kuin koskaan.

– Kun kuulin, että joukkue pysyy suurimmalta osin samana myös kaudella 2017, päätös jatkaa Pesäkarhuissa oli melko helppo. Päätökseeni vaikutti myös läheisteni asuminen Porissa sekä seuran hyvä toiminta, perustelee Jakonen päätöstään.

Jakonen tuo Pesäkarhujen ulkopeliin ennen kaikkea turvan tuntua upeiden kakkosrajan syöksykoppien ja varmojen kiinniottojensa kautta.

– Milla on ulkopelimme kulmakivi ja hän on yksi Suomen räpylätaitavimmista pelaajista. Hän on joukkueen luottopelaaja, joka meni viime kaudella erityisesti eteenpäin ulkopelissä takatilanteen pelaamisessa, kehuu Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Jakonen näkee kehittyneensä myös henkisellä puolella. Lisäksi myös tulevalla kaudella Pesäkarhuissa jatkava fysiikkavalmentaja Seppo Vihelä on tuonut harjoitteisiin paljon lisää.

– Viime kaudella kehityin erityisesti ulkopelissä kolmostilanteen pelaamisessa, mihin olimme myös keskittyneet valmennusjohdon kanssa. Pesäpallossa keskeisenä osana on myös henkinen vahvuus ja koen, että vuosien kertyessä olen oppinut kehittämään sitä todella hyvälle tasolle. Viime kaudella siihen sai myös hyviä uusia näkökulmia fysiikkavalmentajaltamme Vihelältä. Tulevana kautena aion keskittyä erityisesti voiman ja nopeuden hankintaan, toteaa Jakonen.

Pesäkarhuilla on nyt kasassa yhdeksän sopimusta, joista kaikki ovat jatkosopimuksia viime kauden joukkueen pelaajistosta. Pelinjohtaja Österlund on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen:

– Haemme ensi kauden joukkueeseen vielä muutamia täydennyksiä ja lisäksi lähiaikoina lyödään mahdolliset juniorisopimukset lukkoon. Olemme hyvässä vauhdissa joukkueen muodostumisessa!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMilla Jakonen

1992
Tiedot


Pesäkarhut nappasi viidennen otteluvoiton

Pesäkarhut nappasi viidennen otteluvoiton

Pesäkarhut ei antanut Lappajärvelle kauden ensimmäistä voittoa, vaan piti nihkeästä toisesta jaksosta huolimatta pisteet kotona. Porilaisjoukkue jatkoi viiden ottelun voittoputkea ja siirtyi sarjaykköseksi 12:sta pisteellä.

Lue lisää
Pesäkarhuille vierasvoitto Mynämäeltä

Pesäkarhuille vierasvoitto Mynämäeltä

Pesäkarhujen vierasottelu Mynämäellä lähti rivakasti käyntiin. Ensimmäisen Superpesiskotiottelunsa Hanakat Areenalla pelannut Mynämäen Vesa pelasi kiitettävän tasaväkisen ottelun porilaisten karhujoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Manse PP:n superlauantaissa

Pesäkarhut kaatoi Manse PP:n superlauantaissa

Superlauantai käynnistyi Erku-Areenalla kesäisessä kelissä, Pesäkarhut vastaan Manse PP naisten Superpesisottelulla. Pesäkarhut otti vahvan lähdön heti kättelyssä, kun taas Manse hieman haki otteitaan ensimmäisellä jaksolla.

Lue lisää
Neljän pesisjoukkueen voimin Superlauantaihin

Neljän pesisjoukkueen voimin Superlauantaihin

Lauantaina 18. toukokuuta Erku-Areenalla pelataan järjestyksessään viides Superlauantai. Pesäkarhut kohtaavat kello 14 kotiareenallaan Manse PP:n ja Poriin kotipelinsä tuova Kankaanpään Maila haastaa kello 17 Koskenkorvan Urheilijat.

Lue lisää
Pesäkarhut leikiten voittoon kotiavauksessa

Pesäkarhut leikiten voittoon kotiavauksessa

Pesäkarhut lähti kotiavauksessaan vahvasti liikkeelle voittaessaan Hyvinkään Tahkon puhtaasti kahdella jaksovoitolla.

Lue lisää
Pesäkarhujen kotikausi käyntiin Hyvinkään Tahkoa vastaan

Pesäkarhujen kotikausi käyntiin Hyvinkään Tahkoa vastaan

Pesäkarhut aloittaa kotikautensa huomenna keskiviikkona kohtaamalla Hyvinkään Tahkon Erku-Areenalla kello 18. Ottelu on Pesäkarhujen tämän kauden toinen ja seuraa onnistunutta vierasottelua Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan.

Lue lisää