Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen joukkue on valmis Susanna Puiston sopimuksen myötä

Pesäkarhujen joukkue on valmis Susanna Puiston sopimuksen myötä

 

Pesäkarhut lyö kauden 2017 joukkueen pakettiin lyöjäjokeri Susanna Puiston yksivuotisen sopimuksen kautta. Viime kaudella ansioikkaasti joukkueensa kapteenina toiminut Puisto tuo joukkueeseen kokemuksensa lisäksi johtajuutta.

Viime kaudella Pesäkarhujen tehokkaimpana pelaajana toiminut Susanna Puisto jatkaa pesäpallouraansa eteenpäin Porissa. Kauden 2016 kapteeni kertoo viime kauden olleen poikkeuksellisen merkittävä hänen urallaan. Joukkueen pysyttyä lähes samana, oli päätös jatkamisesta helppo.

– Kausi 2016 oli iso kausi. Otimme isoja askeleita eteenpäin harjoittelussa ja pelaamisessa. Joukkueeseen tuli paljon uusia pelaajia ja oli käsittämätöntä, miten noin lyhyessä ajassa saatiin aikaiseksi noin hyvä joukkuehenki. Joukkueessa oli äärimmäisen hyvä olla, kaikki tekivät äärimmäisen paljon töitä tavoitteiden eteen. Ikimuistoinen kausi monella tavalla, kertaa Puisto.

Viime kausi oli Puistolle siitäkin merkittävä, että hän rikkoi oman henkilökohtaisen ennätyksensä runkosarjan lyödyissä juoksuissa. Viime kaudella runkosarjassa 22 ottelussa tehot 4 + 68 kantoivat lyöjätilaston toiselle sijalle.

– Viime kaudella omassa pelaamisessa oli hienointa, kun talvella tehtiin paljon toistoja uusien lyöntiratkaisujen kanssa ja kesällä ne tuottivat sitten hedelmää. Silti tavaraa jäi hampaankoloon ja tiedän pystyväni parempaan.

Viime kaudesta sisuuntuneena Puisto on enemmän kuin valmis jatkamaan joukkueen aloittamaa matkaa kohti Suomen mestaruutta.

– Meidän projekti on tuoda poika takaisin kotiin. Tämä vaatii tietysti äärettömän paljon töitä henkisellä ja fyysisellä puolella. Meidän pitää oppia nauttimaan enemmän toisten hyvistä suorituksista ja olla läsnä jokaisessa hetkessä. Se että jokainen sisäistää, että haluaa kehittyä joukkuetta varten, on mielestäni isoin asia. Joukkueessa on äärettömän suuri potentiaali ja joukkueen matka on vielä kesken. Tätä matkaa ei voi jättää kesken, toteaa Puisto.

Lisäksi Puiston mukaan yhteistyö pelinjohtaja Sami Österlundin kanssa toimii äärettömän hyvin. Hänen mukaansa onkin tärkeää, että heidän välillä on 100 % usko ja luottamus.

– Ei varmaan tarvitse erikseen sanoa, kuinka merkittävä tämä sopimus on meille. ”Puskan” sopimus on ollut jo jonkin aikaa tiedossa, joten asiaa ei ole tarvinnut jännittää näin kauaa. Hänen mukanaolonsa on myös vaikuttanut suuresti muissa pelaajaneuvotteluissamme. On upeaa, että ”kapu” on joukkueessa taas mukana, iloitsee Österlund.

Puiston sopimuksen myötä Österlund ilmoittaa kauden 2017 joukkueen olevan valmis. Joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa tulevana viikonloppuna ensimmäisen leiriviikonlopun merkeissä.

– Joukkue on nyt valmis. Toki meidän täytyy olla aina hereillä muutosten varalta, sillä joukkue ei voi koskaan olla valmis. Lisäksi tänä vuonna tavoitteenamme on ajaa omia nuoria sisään Superin rinkiin.

Pesäkarhut 2017:

Emilia Itävalo
Milla Jakonen
Henna Juka
Meea Lehtinen
Oona Liimatainen
Milla Lindström
Aino-Kaisa Mantere
Susanne Ojaniemi
Susanna Puisto
Venla Rapila
Maria Suominen
Eveliina Tuominen
Minttu Vettenranta

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää