Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

 

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Kempeleen Kiri on esitellyt vakuuttavia otteita ylemmässä jatkosarjassa kaataen viimeksi Jyväskylän Kirittäret  vierasottelussa. Kiri oli ”Laguuniksikin” kutsutulla kotikentällään kova vastus myös porilaisjoukkue Pesäkarhuille vieden ottelun ensimmäisen jakson nimiinsä lukemin 4-2.

– Ensimmäisellä jaksolla jäimme niin sanotusti ”bussiin”. Emme olleet pelissä mukana tarpeeksi hyvin ja Kempele pääsi välilyönneillään karkaamaan 4-1 johtoon, kertasi Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund ottelun jälkimainingeissa.

Toisella jaksolla Pesäkarhut kuitenkin onnistui pitämään päänsä kylmänä, vaikka Kempele Kirikin 0-2 takaa-ajossa juoksun päähän neljännessä vuorossaan.

-Toisella jaksolla pelaamisessamme tapahtui todella iso tason muutos, joka jatkui aina kotareihin asti. Ulkopelimme oli varsinkin supervuorossa todella hyvää. Meillä oli tänään paljon voittavia suorituksia.

Ottelun tasaisuus jatkui myös supervuoroparissa sekä kotiutuslyöntikilpailussa. Superissa ei juoksuja nähty, mutta kotareissa sitten sitäkin enemmän. KeKi tuli kotiutuslyöntikilpailuun kovaa ja kuroi heti itselleen kolmen kotiutetun etenijän etumatkan. Pesäkarhut eivät tätä kuitenkaan pelästyneet vaan tulivat tasoihin Susanna Puiston, Susanne Ojaniemen ja Riika Räsäsen kotiutuksilla. Tämän jälkeen joukkueet etenivät kotareissa rintarinnan ja lopulta ottelulle saatiin ratkaisu vasta neljännessä kotiutuslyöntikilpailussa, kun  Ojaniemi kotiutti Venla Rapilan. Kaksi sarjapistettä matkasi siis Poriin pitkältä vierasreissulta.

-Olemme joukkueen kanssa puhuneet, että menemme näihin jatkosarjan peleihin kuin playoff-otteluihin, vain voitolla on siis väliä. On iso juttu, että pystyimme nousemaan tappio-asemasta ja kääntämään voiton meille, päätti Österlund.

Pesäkarhujen pelit jatkuvat jo tiistaina Porin Erku-Areenalla, kun vieraaksi saapuu juuri Jyväskylän Kirittäret voittanut ja kuluvalla kaudella muutoinkin vakuuttanut Oulun Lipottaret. Ole mukana tiistaina 8.8. klo 18!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää