Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut tyrmäsi kotiavauksessa

 
Pesäkarhut tyrmäsi kotiavauksessa


Pesäkarhut jatkoi tiivistä ulkopeliään ja otti kotiavauksessaan selvän voiton Tyrnävän Tempauksesta jaksoin 2-0. Koleassa säässä pelattua ottelua seurasi Porin pesäpallostadionilla upeasti 826 katsojaa.

Porilaiset avasivat ensimmäisen jakson hienosti tekemällä ensimmäisessä sisävuorossaan heti neljä juoksua. Tuon jälkeen jakson voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä, Pesäkarhujen erittäin liikkuva ja aggressiivinen ulkopeli teki Tyrnävän sisäpelistä täysin hampaatonta. Avausjakso Pesäkarhuille juoksuin 5-1.

Pelin juoni pysyi samana myös toisella jaksolla. Pesäkarhut rynnisti heti jakson alussa lyömällä ensimmäisessä vuorossa peräti kuusi juoksua kakkospalkinnolla palkitun Hanna Hirvikosken johdolla. Jakson vanhetessa Tyrnävän parhaana palkittu, lukkari Salla Risku sai porilaisia hieman kuriin ja lopulta jakso kotijoukkueelle juoksuin 7-0.

- Olen erittäin tyytyväinen joukkueemme tekemiseen tässä kotiavauksessa, ulkopeli parhaana palkitun Niina Mäkiviidan ja lukkari Niina Luomasen johdolla oli todella hyvää. Vastustajan saamat vain kolme kolmostilannetta kertovat aika paljon meidän otteesta ulkona. Sisäpelissä jaksojen alut olivat upeita, sitten ote vähän herpaantui. Mutta tästä on hyvä mennä kohti seuraavaa ottelua, vastus varmasti kovenee kun vieraaksi saapuu aina sytyttävä Lapua keskiviikkona, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania kertoi pelin päätyttyä.

Pesäkarhujen ykköspalkittu Niina Mäkiviita huokui niinikään tyytyväisyyttä.

- Meidän laaja materiaali sisäpelissä toimi tänäänkin, esimerkiksi Juuli Kemiläisen vaihtopeli oli taas mahtavaa. Kolmostilanteet meille 23-3 ovat aika tylyt, ois me voitu toki enemmänkin juoksuja tehdä. Hieno oli pelata tämän mahtavan kotiyleisön edessä, Pesäkarhuihin täksi kaudeksi siirtynyt Mäkiviita totesi.

UrheiluPorin kummipelaaja Hanna Hirvikosken mukaan parannettavaakin jäi:

- Ihan tyydyttävä kotiavaus. Jaksojen alut saatiin hyvin käyntiin, mutta sen jälkeen peli hiipui ja teimme paljon helppoja virheitä. Sisäpeli ailahteli aivan liikaa. Vastustajan kolme kolmostilannetta kertovat kuitenkin siitä, että ulkopeli oli taas huippuluokkaa. Kaiken kruunasi viimeisessä vuorossa tehty makoisa 1-3-tilanteen karvauspalo, Hirvikoski iloitsee.

Pesäkarhuilla alkava viikko on kiireinen. Edessä on keskiviikkoinen kotiottelu Lapuaa vastaan ja viikonloppuna tie vie Itä-Suomeen, lauantaina porilaiset pelaavat Viinijärvellä ja sunnuntaina Siilinjärvellä.

Ottelusta tulossa kuvagalleria

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


NiinaMäkiviita

Niina Mäkiviita

Tiedot


Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää
Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Lue lisää
Kirittäret haki kotiedun Porista

Kirittäret haki kotiedun Porista

Ensimmäinen finaali Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen Kirittärien voittoon. Kotiutuslyöntikisaan asti venynyt ottelu tarjosi viihdettä koko illaksi.

Lue lisää
Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut ja Kirittäret aloittavat finaalisarjansa Porissa 4.9. Pesäkarhut on kohdannut hallitsevan mestarin Kirittäret tämän kauden aikana kaksi kertaa ja tähän mennessä otteluiden voitot ovat menneet tasan.

Lue lisää
Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret.

Lue lisää