Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jälleen voittoon, Turku jäi juoksuitta Porissa

 
Pesäkarhut jälleen voittoon , Turku jäi juoksuitta Porissa


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue otti kauden kuudennen voittonsa ja nousi 17 pisteeseen kaataessaan pirteästi sarjan aloittaneen Turku-Pesiksen keskiviikkona Porissa. Pesäkarhut nappasi täydet kolme pistettä, kun se voitti ensimmäisen jakson juoksuin 2-0 ja toisen juoksuin 5-0. Pesäkarhut ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään ottelua ja se jätti nyt vastustajansa toisen kerran peräkkäin juoksuitta.Yleisöä Porin aurinkoisella pesäpallostadionilla oli huikea määrä, peräti 1204 katsojaa.

Jo ensimmäisessä jaksossa Pesäkarhut hallitsi Turku-ottelua, mutta kotiuttaminen oli tuskaisaa vastatuulenkin viedessä hieman tehoja lyönneistä. Lisäksi Turku-Pesis pelasi varsin tiivistä ulkopeliä. Lopulta Heidi Kuusisto ja Niina Mäkiviita onnistuivat lyömään etenijät kotipesän turvaan ja kun turkulaiset eivät saaneet aikaiseksi kuin kaksi kolmostilannetta, oli kotijoukkueen jaksovoitto selvä.

Toisessa jaksossa porilaiset veivät peliä yhä selkeämmin, varsinkin ulkopeli oli jälleen huikeaa. Turku-Pesis ei vienyt kertaakaan etenijää kolmospesälle toisella jaksolla ja niinpä kolmostilanteet olivat koko ottelussa Pesäkarhuille peräti 21-2. Pesäkarhujen Heidi Kuusisto jatkoi myös toisella jaksolla hyvää kotiuttamistaan lyöden ottelussa yhteensä neljä juoksua, "Pide" palkittiinkin Pesäkarhujen parhaana. Kakkospalkinnon kotijoukkueesta sai loistavasti lukkaroinut Niina Luomanen, vieraiden parhaana palkittiin hyvää heittopeliä kopparina esittänyt Iina Lehkonen.

- Erinomainen suoritus koko joukkueelta, jälleen kerran paljon onnistujia. Tänään olisi voinut meiltä palkita kenet tahansa, esimerkiksi Kaisa Kärkkäinen ja Juuli Kemiläinen vaihtoivat upeasti. Ja on tuo meidän ulkopeli kyllä vahvaa, siihen mulla on erityisen kova luotto joka ilta kun pelataan, totesi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania tyytyväisenä.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut

UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski oli myös iloissaan puhtaasta kotivoitosta.

- On se vaan mahtava pelata, kun homma toimii. Ulkopelimme on tällä hetkellä todella tiivistä, mistä suuri kunnia kuuluu lautasen äärelle. Sisäpelissä teimme paljon tilanteita, joista saimme tarvittavat juoksut. Hienoa on erityisesti se, että uskoimme koko ajan omaan tekemiseemme, vaikka ensimmäisellä jaksolla juoksut olivatkin tiukassa. Hyvä me!, silminnähden iloinen Hirvikoski hehkui.


Pesäkarhuilla on nyt edessä vapaa viikonloppu otteluista, voittoputken jatkamista porilaiset yrittävät seuraavan tiistaina 3.6 Porissa. Tuolloin vieraaksi saapuu Petojussit Seinäjoelta, ottelu on myös Urheilukanavan tv-ottelu ja se alkaa poikkeuksellisesti klo 18.30. Jo päivällä Porissa pääsee kokemaan pesistunnelmaa, kun Superpesiksen Road Show saapuu kaupunkiin. Kiertuetapahtuma pidetään klo 12-15 Expert Aittaluodon pihassa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

JuuliKemiläinen

Juuli Kemiläinen

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

NiinaMäkiviita

Niina Mäkiviita

Tiedot


Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää
Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Lue lisää
Kirittäret haki kotiedun Porista

Kirittäret haki kotiedun Porista

Ensimmäinen finaali Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen Kirittärien voittoon. Kotiutuslyöntikisaan asti venynyt ottelu tarjosi viihdettä koko illaksi.

Lue lisää
Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut ja Kirittäret aloittavat finaalisarjansa Porissa 4.9. Pesäkarhut on kohdannut hallitsevan mestarin Kirittäret tämän kauden aikana kaksi kertaa ja tähän mennessä otteluiden voitot ovat menneet tasan.

Lue lisää
Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret.

Lue lisää