Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikael Lehtisestä Ässien toimitusjohtaja

Mikael Lehtisestä Ässien toimitusjohtaja

 

Ässien junioritoiminnasta vastaava Porin Ässät ry on nimittänyt uudeksi toiminnanjohtajaksi Jukka Pelkosen. Liigajoukkueen sekä A-nuorten toiminnasta vastaavan HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Mikael Lehtinen.

- Mikael Lehtinen on tehnyt Ässät ry:ssä hyvää työtä. Hänen aikanaan harrastajamäärät ovat olleet hyvässä kasvussa ja ry:n talous on kohentunut merkittävästi. 

- Yhdistyksen tulevaisuuden haasteina ovat lajin harrastamisen mahdollistaminen kaikille sekä pelaajapolun kehittäminen junioreista kohti Liigaa. Jukka Pelkonen tuo meille kokemusta ja osaamista, joiden avulla voimme vastata tuleviin haasteisiin, Porin Ässät ry:n hallituksen puheenjohtaja Jari Nokkonen kommentoi. 

Jukka Pelkonen saapuu toiminnanjohtajaksi LiikU ry:n (Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry) urheilutoiminnan kehittämispäällikön tehtävistä. Pelkonen tuo mukanaan yli 25 vuoden kokemuksen urheilun kehitystyöstä ja johtamisesta, sekä mittavan verkoston toimijoista, asiantuntijoista ja kumppaneista niin paikallisella kuin valtakunnan tasolla. Jukka Pelkonen aloittaa Ässien palveluksessa toukokuun lopulla.

- Otan haasteen innostuneena vastaan. LiikU on mahdollistanut erinomaisen näyteikkunan seuratyötä ja sen kehittämistä ajatellen, olen todella kiitollinen ajastani siellä. 

- Ässissä on tehty vuosien saatossa paljon hyvää työtä ja sillä on merkittävä asema porilaisessa urheiluelämässä. Meidän tulee huomioida historian opit ja aiempien ihmisten panostukset seuran tulevaisuutta rakennettaessa.

- Seuran tärkein voimavara vanhempien ja harrastajien lisäksi ovat siellä toimivat valmentajat ja toimihenkilöt. Hallinnon keskeinen tehtävä on auttaa näitä ihmisiä onnistumaan tehtävissään ja huolehtia heidän osaamisestaan, jaksamisesta ja yhteisöllisyydestä. Seuran toiminnan laatu ja jäsenistön tyytyväisyys mitataan ja arvioidaan päivittäin eri harjoitusryhmien toiminnan kautta.

- Liitymme seurana mukaan valtakunnalliseen laatuseuraohjelmaan ja haluamme osallistaa koko seurayhteisön mukaan tähän kehitystyöhön, tuleva toiminnanjohtaja Jukka Pelkonen kommentoi. 

Keskiössä ovat pelaajapolku, harrastajamahdollisuuksien kehittäminen sekä yhteiskuntavastuu

- Kilpakiekon puolella tehtävämme on varmistaa, että porilaisia junioreita nähdään myös tulevaisuudessa tavoittelemassa kansallista ja kansainvälistä huippua. Tämä edellyttää, että seuran valmennusprosessit ovat laadukkaita ja avaintoimijoiden osaaminen on korkeatasoista, tavoitteellista ja suunnitelmallista. Näitä laatutekijöitä suunnittelemme tulevaisuudessa yhä tiiviimmässä yhteisyössä HC Ässät Pori Oy:n urheilutoimijoiden kanssa. 

- Seuran tulee elää ajassa ja osallistua yhä aktiivisemmin yhteiskuntavastuulliseen toimintaan; Haluamme olla koko seutukunnan yhteinen seura. Tämä edellyttää yhä tiiviimpää yhteistyötä eri toimijoiden ja kumppaneiden kanssa.

- Haluamme laajentaa seuran palveluvalikkoa eri kohde- ja ikäryhmille, niin pojille kuin tytöille. Pyrimme tarjoamaan yhä enemmän harrastamisen mahdollisuuksia myös niille, joille kilpaileminen ei ole niin tärkeätä, Jukka Pelkonen kommentoi. 

MIKAEL LEHTISESTÄ HC ÄSSÄT PORI OY:N TOIMITUSJOHTAJA

HC Ässät Pori Oy:n hallitus on nimittänyt vt. toimitusjohtajana toimineen Mikael Lehtisen yhtiön toimitusjohtajaksi 1. toukokuuta alkaen. Vuoden 2013 alussa Porin Ässät ry:n toiminnanjohtajaksi tullut Lehtinen toimi ennen uraansa Ässissä aluejohtajana Securitas Oy:ssä.

- Olemme tekemässä Ässissä pitkäjänteisyyteen perustuvaa kulttuurinmuutosta. Äärimmäisen vaikea viime kausi on opettanut meitä organisaationa ja olemme päässeet pitkäjänteisessä tekemisessä hyvin alkuun.

- Mikael on tehnyt erinomaista työtä seuran talouden tasapainottamisessa. Lyhyessä ajassa olemme tehneet merkittäviä kustannussäästöjä ilman, että olemme tinkineet urheilupuolen päivittäisen tekemisen tasosta ja puitteista tai koko organisaation myyntihenkisyydestä.

- Vaikea viime kausi opetti paljon myös Mikaelia. Hänen ja Tommi Kerttulan välinen yhteistyö on lähtenyt erinomaisesti käyntiin. Rauha ja luottamus ovat palanneet arkiseen työhön ja joukkueen rakentuminen näyttää varsin hyvältä.

- Taloudellinen tilanteemme on edelleen haastava, mutta lähtökohdat tulevalle kaudelle ovat viime kautta huomattavasti paremmat, HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Juusela kommentoi. 

- Olen erittäin innostunut viemään kehitystyötä eteenpäin. Olemme saaneet viime kauden aikana paljon ymmärrystä ja oppia. Niiden avulla olemme ottaneet isoja askeleita, joilla seuraa on viety eteenpäin. 

- Meillä on loistava porukka viemässä yhtenä joukkueena tätä muutosprosessia eteenpäin. Olen erittäin kiitollinen ja otettu siitä, että saan kuulua tähän ryhmään, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi. 

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ässien puolustus vahvistuu uudella ja tutulla nimellä

Ässien puolustus vahvistuu uudella ja tutulla nimellä

Kasper Kotkansalo siirtyy Ässiin ja Edmonton Oilers lainaa Markus Niemeläisen.

Lue lisää
Uusia nimiä Ässien valmennukseen ja joukkueeseen

Uusia nimiä Ässien valmennukseen ja joukkueeseen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Linus Söderströmin kanssa. 23-vuotias ruotsalaisvahti siirtyy Ässiin New York Islandersin organisaatiosta, johon hän on kuulunut kahden kauden ajan.

Lue lisää
Ässien alustava harjoitusotteluohjelma

Ässien alustava harjoitusotteluohjelma

Kausi 2020 - 2021 käynnistyy Isomäki Areenassa keskiviikkona 5. elokuuta Kasitien derbyllä Ässät - Vaasan Sport.

Lue lisää
Ari-Pekka Selin mukaan Leijonien valmennusryhmään

Ari-Pekka Selin mukaan Leijonien valmennusryhmään

Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin on valittu Suomen A-maajoukkueen valmennusryhmään. Selin korvaa valmennusryhmässä Antti Pennasen, joka siirtyy alle 20-vuotiaiden päävalmentajaksi.

Lue lisää
Markus Niemeläinen teki NHL-sopimuksen

Markus Niemeläinen teki NHL-sopimuksen

Ässien puolustaja Markus Niemeläinen on solminut kaksivuotisen tulokassopimuksen NHL-seura Edmonton Oilersin kanssa. Isokokoinen puolustaja on seuran 3. kierroksen varaus vuodelta 2016.

Lue lisää
Ässissä sovittiin organisaation palkkojen leikkaamisesta

Ässissä sovittiin organisaation palkkojen leikkaamisesta

Ässien koko organisaatio alentaa palkkojaan tilapäisesti koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten vuoksi.

Lue lisää