Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille makea voitto

Veikkausvinkit

Pesäkarhuille makea voitto

Porissa pelattu vauhdikas ensimmäinen puolivälieräottelu sai tänään jatkoa, kun Kempeleessä pelattiin toinen sarjan ottelu. Vauhtia ei Koukkupaja Areenaltakaan puuttunut kun vierasjoukkue paukutti juoksuja kenttään ja voitti ottelun jälleen puhtaasti 0-2.

Pesäkarhut sai hyvän startin otteluun ja jäikin ainoastaan kolmannessa vuoroparissa juoksuitta. Ensimäisellä vuorolla porilaiset johtivat ottelua jo 0-3, kun niin SUSANNA PUISTO, MARIA SUOMINEN kuin KAISA-MAIJA ROSVALL onnistuivat kotiuttamispuuhissa. Jakson lopuista juoksuista lyömäpuolella vastasi jokerikaksikko Puisto ja PINJA ARBELIUS. 

Toisessa sisävuorossaan ajotilannetta rakennellut Kempele kärsi kolmospalon, kun Rosvall nappasi pallon aivan kotipesän tuntumasta ja siirsi sen suoraan kolmosvahti EVELIINA TUOMISEN räpylään. Kahden palon tilanteessa kotijoukkue ei kyennyt enää nousemaan. Kempele jäikin ensimmäisessä jaksossa täysin vaille kolmostilanteita. 

Toinen jakso lähti Pesäkarhuilta käyntiin yhtä vahvasti kuin ensimmäinenkin. Ensimmäisen sisäpelivuoron jälkeen kotipesään on jälleen onnistunut karkaamaan kolme etenijää. Ensimmäisessäkin jaksossa juoksuja tuoneiden MILLA LINDSTRÖMIN SUSANNE OJANIEMEN lisäksi kotiin ehti EMILIA ITÄVALO. 

Kempeleen Kiri sai ensimmäisen kolmostilanteensa vasta toisessa jaksossa, mutta Pesäkarhut eivät suoneet kotijoukkueelle avausjuoksua ennen neljättä vuoroparia, jolloin REETTA TÖRMÄNEN karkasi harhaheiton turvin kotipesään. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon pokannut Arbelius pelasi hienon ottelun mailanvarressa, upottaen Kempeleen ulkokenttään yhteensä viisi juoksua ottelun aikana, joista kolme syntyi kunnarin arvoisella lyönnillä toisen jakson lopulla. 

- En oikein tiedä oikein mitä sanoa! Oli todella hyvä peli kokonaisuudessaan. Saatiin hyvin tilannetta ja sitä kautta juoksuja, Arbelius iloitsi. 

Vaisummin ottelua analysoi Kempeleen Kirin ykköspalkituksi valittu Törmänen, joka totesi ottelun olleen toisinto edellisestä. Sisäpeli ei lähtenyt kotijoukkueella käyntiin eikä tilannetta saatu aikaiseksi. 

- Ulkopeli oli osittain hyvää, mutta kaveri pelasi hyvää sisäpeliä niin ei mahtanut mitään, Törmänen harmitteli. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND totesi olevansa tyytyväinen toiseen puolivälierävoittoon, vaikka illan ottelussa saatiinkin Kempeleen räpylästä paljon juoksuja. Pesäkarhujen ulkopeli on pelinjohtajan mukaan hyvällä mallilla, sillä sieltä on vaikea kaverin tehdä tilanteita ja lyödä juoksuja. 

- Paljon löimme juoksuja ja teimme tilannetta. Kempeleellä pomppi pallot aika paljon ulkopelissä, ja ensimmäisellä vuorolla meillä oli hienoja karkaamisia kolmoselta. Vähän kun tipahti, niin tultiin ja käytettin hyväksi ne paikat. Mentiin menojamme sisäpelissä, Österlund sanoi. 

Kempeleen pelinjohtaja MIKA TAKALAHTI totesi lehdistötilaisuudessa, että joukkueen ulkopelin pitäisi olla sellaista, että kohdalle kun tulee pallo niin se otetaan kiinni. Illan ottelussa pelaaminen lähti huonosti pomppimaan heti alusta. Takalahden mukaan olisi tärkeää saada räpyläpeli pelaamaan jotta vastustajan on tehtävä juoksut hyvillä lyönneillä. 

- Olen oikein tyytyväinen meidän ilmeeseemme, hyvä jatkaa kohti perjantaita ja kotiottelua, Österlund iloitsi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Porissa Erku-Areenalla pelattu kolmas puolivälieräottelu päättyi jälleen Pesäkarhujen voittoon, kun toisen kerran puolivälieräsarjassa Poriin saapunut Kempeleen Kiri kaatui karhujoukkueelle puhtaasti 2-0.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Ensimmäinen Kempeleen Kirin ja Pesäkarhujen välillä pelattu puolivälieräottelu pelattiin ripeästi. Ulkopelissä molemmilta joukkueilta nähtiin hienoja suorituksia, mutta Pesäkarhut veivät rutiinisuorituksilla sisäpelin ja sitä kautta koko ottelun 2-0.

Lue lisää
Pesäkarhuille kolme pistettä Lappajärveltä

Pesäkarhuille kolme pistettä Lappajärveltä

Lappajärven Veikkolassa pelattu Lavettaret vastaan Pesäkarhut päättyi vierasjoukkueen tylyihin voittolukemiin. Hyvässä lyöntisäässä lyönnit kantoivat kauas ja Pesäkarhut ilottelikin juoksuilla molemmissa jaksoissa.

Lue lisää
Yllätyshaastaja Pesäkarhujen vieraaksi

Yllätyshaastaja Pesäkarhujen vieraaksi

Tiistaina 23.7. Pesäkarhut ottaa yhteen Seinäjoen Maila-Jussien kanssa kotikentällään Erku-Areenalla. Seinäjoki on pelannut tähän asti tasokkaan runkosarjan ja onnistui jopa viime perjantaina pelatussa kotiottelussaan kaatamaan edellisellä viikolla Pesäkarhuille taipuneen Lapuan Virkiän.

Lue lisää
Pesäkarhut haki voiton Kaupin pesäpallostadionilta

Pesäkarhut haki voiton Kaupin pesäpallostadionilta

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Tampereella päättyi Pesäkarhujen vierasvoittoon. Kaupin pesäpallostadionilla Pesäkarhut istuivat kuskinpenkille ja nappasivat täydet kolme sarjapistettä, voittaessaan ottelun puhtaasti 0-2.

Lue lisää
Pesäkarhuilla täyden potin viikonloppu

Pesäkarhuilla täyden potin viikonloppu

Hyvinkäällä pelattu, viikonlopun toinen vierasottelu päättyi jälleen Pesäkarhujen voittoon. Illan ottelussa nähtiin jälleen hienoja ulkopeli suorituksia, mutta myös sisäpelissä onnistuttiin.

Lue lisää