Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret. 

Pesäkarhut aloittaa ottelun vahvasti ja pääseekin niskan päälle ja 2-0 johtoon ensimmäisessä vuorossa. Hyvä ulkopeli ja sakkaukset sisäpelissä katkaisee molempien joukkueiden sisävuorot lyhyeen. Mansen ajolähdön Pesäkarhut purkaa hienosti paloihin eikä vierasjoukkue saa pistetiliä auki. Pesäkarhujen kotiutuksissa onnistuivat ensimmäisessä jaksossa Susanne Ojaniemen lisäksi Emilia Linna ja Susanna Puisto. 

Tauon jälkeen Manse ei saa pakkaansa kasaan, vaan Pesäkarhut takoo itselleen 6-0 johtolukemat, joista kolme syntyi Kaisa-Maija Rosvallin iskiessä kunnarin kenttään ja hänen edellään Maria Suominen ja Milla Lindström etenivät kotipesään. 

Manse PP pääsee nejännen vuoroparin aloittavassa vuorossa tekemään otteluun avausjuoksunsa, mutta vauhti ei riitä kunnon kiriin. Manse jääkin jälleen Pesäkarhujen jalkoihin porilaisten kotikentällä. 

Mansen lukkari Senni Sallinen saa ottelussa vierasjoukkueen ykköspalkinnon ja toteaakin tylyn totuuden, ettei ottelua voi voittaa, jos ei tee juoksuja. 

- Päällimmäisenä pettynyt olo. Tänään oli kaveri parempi ja jos 3-0 vie sarjan, niin parempi sen voitti, Sallinen harmittelee. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon nappasi Rosvall ja kehuukin jälleen Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä. Joukkueen sisäpelistä Rosvall löysi virheitä, jotka hiomalla pois on joukkue entistä vahvempi. 

- Kyllä me hyvä peli pelattiin, virheistä huolimatta, Rosvall iloitsee ja kiittelee Pesäkarhujen yleisöä, joka löysi tiensä jälleen Erku-Areenalle kannustamaan omiaan ja luomaan tunnelmaa. 

Tampereen pelinjohtaja Jarkko Pokela toteaa tulleen selväksi, että kärkijoukkueita vastaan ei pärjätä. Pokela analysoi Pesäkarhujen olleen koko sarjan ajan niskan päällä ja pelasi kauttaaltaan hyvin.

- Lämmittää mieltä, että edetään välieräsarjasta finaaliin tuloksellisesti puhtain paperein. Sisäpelissä saatiin välillä Mansen kanssa kilpailla, kumpi töhöili enemmän, mutta se kuuluu tähän, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund naurahtaa. 

Österlund nostaa vielä esiin Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä, jossa jokainen osa-alue toimii tasapainoisesti yhteen. Pienen tauon jälkeen ottelut jatkuvat ja todellinen taistelu kultamitalista alkaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Lue lisää
Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina 10.7. Pesäkarhut kohtaa kotikentällään Erku-Areenalla Seinäjoen Maila-Jussit. Ottelu on porilaisten kolmas pohjoisen lohkon joukkueita vastaan.

Lue lisää
Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Keskiviikko-illan superpesisottelu Mynämäella päättyi porilaisten voittoon, kun Pesäkarhut löivät taululle ottelun aikana 3-14 yhteislukemat.

Lue lisää
Pesäkarhuille makea voitto

Pesäkarhuille makea voitto

Sunnuntai-illan odotettu huippuottelu Lapualla venyi aina kotiutusjuoksukilpailuun saakka. Tasainen jännitysnäytelmä päättyi Pesäkarhujen voitonjuhlaan, kun kapteeni Susanna Puisto kotiutti etenjäparinsa Henna Jukan kotipesään.

Lue lisää
Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Pesäkarhujen ensimmäinen ottelu muita kuin oman lohkon joukkueita vastaan päättyi tälläkin kertaa voittoon, tosin kotijoukkue ei päässyt illan ottelussa aivan niin helpolla pohjoisen kilpasiskojensa laittaessa kapuloita rattaisiin.

Lue lisää
Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Heinäkuun ensimmäisessä ottelussa Pesäkarhut kohtaa ensimmäistä kertaa oman runkosarjalohkonsa ulkopuolisen joukkueen, kun Kempeleen Kiri matkaa pohjoisesta haastamaan porilaiset Erku-Areenalla.

Lue lisää