Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Veikkausvinkit

Pesäkarhut aloittaa finaalit kotikentällään

Pesäkarhut ja Kirittäret aloittavat finaalisarjansa Porissa 4.9. Pesäkarhut on kohdannut hallitsevan mestarin Kirittäret tämän kauden aikana kaksi kertaa ja tähän mennessä otteluiden voitot ovat menneet tasan. Runkosarjassa hieman vaisummin pelannut ja sen mukaisesti sarjan kolmanneksi jäänyt Jyväskylä on onnistunut parantamaan peliään jatko-otteluissa, ja suoriutunut Pesäkarhujen tapaan sekä puolivälierä- että välieräotteluistaan puhtaasti 3-0. 

Jyväskylästä finaalisarjaan vastaan astelee tuttu joukkue, jota Pesäkarhut ei kuitenkaan ole kohdannut finaaleissa vuosiin. 

- Kirittäret ovat pelanneet pitkään yhdessä ja ovat meille hyvin tuttu joukkue, vaikka minäkään en ole koskaan vielä pelannut heitä vastaan finaaleissa, Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND kertoo. 

Oli joukkueen kokoonpano mikä vain, niin viime vuoden mestareiden kohtaaminen ei Pesäkarhuja huoleta. 

- Valmistautumisemme keskiviikon otteluun ei ole ollut sen erityisempää kuin aiemminkaan. Olemme löytäneet meidän oman tapamme valmistautua. Tutustumme toki vastustajaan, mutta emme liikaa tai liian vähän. Vastustajasta riippumatta meillä on meidän omat juttumme, jotka teemme niin hyvin kuin voimme, Österlund pohtii. 

Pesäkarhujen KAISA-MAIJA ROSVALL ei myöskään ole huolissaan tulevasta koitoksesta. 

- En sanoisi, että finaalit jännittävät, ehkä enemmänkin kutkuttavat. Tämä on ehdottomasti pelaajan parasta aikaa. Otteluita ei ole enää montaa jäljellä, joten täytyy vaan antaa mennä ja nauttia. Ja vaikka pelit kovenevat niin pesäpallo on aina pesäpalloa, Rosvall kertoo. 

Molemmat joukkueet lähtevät finaalisarjaan levänneinä, kun välierät katkesivat molempien osalta jo viime viikon keskiviikkona kolmannessa ottelussa. 

- Olemme levänneet ja treenanneet hyvin, Rosvall kertoo. 

- Viime ottelun jälkeen palauteltiin torstaina ja treenattiin perjantaina ja lauantaina. Viikonloppuna pidettiin hieman vapaata ja maanantai-iltana kokoonnuttiin taas, Österlund kertaa väliviikon ohjelmaa ja lisää vielä, että ottelua edeltävä päivä ja itse ottelupäivä menee treenatessa ja palavereissa. 

Finaalisarja antaa porilaisille vielä mahdollisuuden nauttia kotiyleisönsä kannustuksesta kotiedun ansiosta ainakin kahdessa ottelussa. Etukenttää miehittävä Rosvall pääsee jokaisessa ottelussa kokemaan yleisön tunnelman läheltä. 

- Ihan parasta pelata kotona. Yleisön tuki on hienoa, ja Porissa etenkin tänä päivänä yleisö lähtee upeasti mukaan ja syttyy siihen peliin, Rosvall iloitsee ja naurahtaa myös, että hänestä voisi olla tylsää pelata takakentällä kaukana yleisöstä. 

Myös Österlund myöntää kotiedun merkityksen. 

- Varmasti auttaa aina, kun yleisö on joukkueen takana, ja lisäksi ei tarvitse matkustaa ottelua varten ja kenttäkin on tuttu ja turvallinen, hän toteaa, mutta lisää kuitenkin, että pelattiin ottelut missä tahansa niin ne täytyy voittaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää
Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Lue lisää
Kirittäret haki kotiedun Porista

Kirittäret haki kotiedun Porista

Ensimmäinen finaali Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen Kirittärien voittoon. Kotiutuslyöntikisaan asti venynyt ottelu tarjosi viihdettä koko illaksi.

Lue lisää
Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret.

Lue lisää
Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille kolmas voitto puolivälierissä

Porissa Erku-Areenalla pelattu kolmas puolivälieräottelu päättyi jälleen Pesäkarhujen voittoon, kun toisen kerran puolivälieräsarjassa Poriin saapunut Kempeleen Kiri kaatui karhujoukkueelle puhtaasti 2-0.

Lue lisää