Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kirittäret haki kotiedun Porista

Kirittäret haki kotiedun Porista

Ensimmäinen finaali Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen Kirittärien voittoon. Kotiutuslyöntikisaan asti venynyt ottelu tarjosi viihdettä koko illaksi. 

Pesäkarhut aloitti ottelun räjähdysmäisellä energialla ja hallitsi koko ensimmäistä jaksoa. Kirittärien etenijät pidettiin tiukasti poissa kentältä ja oma sisäpeli kulki mukavasti. Kotiutuksissa Pesäkarhut onnistui ensimmäisellä jaksolla neljästi, kun EMILIA LINNA, SUSANNE OJANIEMI ja SUSANNA PUISTO löivät juoksuja nimiinsä. 

Toisessa jaksossa Kirittäret parantaa otettaan pelistä ja saa puristettua jaksovoiton, kun SIRI ESKOLA lyö sekä EMMA KÖRKÖN että MARJUKKA URPELAISEN kotiin. Henna Jukan ensimmäisessä vuorossa tuoma juoksu jää joukkueen ainoaksi ja ottelu etenee supervuoropariin. 

Pesäkarhut saa hyvin napattua vierailijoiden kotiutusyritykset pois, mutta Kirittäret saa kuin saakin puristettua yhden juoksun porilaisten ulkokentästä. Pesäkarhut kuitenkin pääsee tasoittamaan tilanteen ja ottelu ratkaistaan kotiutuslyöntikisassa. 

Kotareissa Kirittäret lyö jälleen ensin ja onnistuukin lyömään kolme etenijää juoksun arvoisesti kotiin. Pesäkarhujen takaa-ajo jää hitusen vajaaksi, kun etenijöistä vain Emilia Itävalo ja Juka ehtivät kotipesään ennen palloa. 

Kirittärien ykköspalkittu Eskola toteaa, että pelin alku meni Kirittärillä jännityksen piikkiin. Eskola on tyytyväinen siihen, kuinka hyvin maila osui palloon ottelun aikana mutta kehuu myös, että Porin ulkokenttä napsi lyönnit tehokkaasti myös pois. 

- Ensimmäinen jakso oli todella upeaa ja toinenkin jakso alkoi hyvin, mutta sitten päästettiin kaveri mukaan peliin, Pesäkarhujen ykköspalkinnon saanut Itävalo pohtii ottelun kulkua. 

Kolmostilanteet ottelussa meni Pesäkarhuille 21-12 ja Itävalo toteaakin joukkueen saaneen hyvin painetta aikaiseksi. 

Vierasjoukkueen pelinjohtaja NALLE VILJANEN toteaa, että vaikka Kirittärien keppi ei osunut palloon, oli peli todella hyvää. Kirittärien pää kestää Viljasen mukaan vaikeat paikat hyvin, ja joukkue pääsi jälleen vaikeuksien kautta voittoon. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND analysoi, että ainoa asia mikä ottelusta jäi uupumaan, oli voitto. 

- Pelattiin hyvä peli sekä sisällä että ulkona ja olimme valmistautuneet hyvin. Sarja on nyt auki ja mennään lauantaina kohti Jyväskylää, Österlund sanoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Lue lisää
Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina 10.7. Pesäkarhut kohtaa kotikentällään Erku-Areenalla Seinäjoen Maila-Jussit. Ottelu on porilaisten kolmas pohjoisen lohkon joukkueita vastaan.

Lue lisää
Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Keskiviikko-illan superpesisottelu Mynämäella päättyi porilaisten voittoon, kun Pesäkarhut löivät taululle ottelun aikana 3-14 yhteislukemat.

Lue lisää
Pesäkarhuille makea voitto

Pesäkarhuille makea voitto

Sunnuntai-illan odotettu huippuottelu Lapualla venyi aina kotiutusjuoksukilpailuun saakka. Tasainen jännitysnäytelmä päättyi Pesäkarhujen voitonjuhlaan, kun kapteeni Susanna Puisto kotiutti etenjäparinsa Henna Jukan kotipesään.

Lue lisää
Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Pesäkarhujen ensimmäinen ottelu muita kuin oman lohkon joukkueita vastaan päättyi tälläkin kertaa voittoon, tosin kotijoukkue ei päässyt illan ottelussa aivan niin helpolla pohjoisen kilpasiskojensa laittaessa kapuloita rattaisiin.

Lue lisää
Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Heinäkuun ensimmäisessä ottelussa Pesäkarhut kohtaa ensimmäistä kertaa oman runkosarjalohkonsa ulkopuolisen joukkueen, kun Kempeleen Kiri matkaa pohjoisesta haastamaan porilaiset Erku-Areenalla.

Lue lisää