Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut – Seinäjoen Maila-Jussit 2-0 (3-2, 4-2)
Pesäkarhujen palkitut Emilia Itävalo (I), (II)

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Sekä Pesäkarhujen että Jussittarien peli rullasi heti ensimmäisessä jaksossa hyvin. Emilia Itävalo pääsi kahdesti tuomaan juoksun kotipesään Susanna Puiston lyönneillä. Pesäkarhut jäi ensimmäisessä jaksossa juoksuitta vain yhdessä vuoroparissa. 

Seinäjoki lähti neljännen tasoittavalla hienoon loppukiriin, kun ensin Silja Syrjälä kotiutti Siiri Leppäsen ja viimeisenä lyöjänä viimeisellä lyönnillään Aino-Kaisa Mantere löi toisen juoksun Jussittarille. Vaikka lyöntijärjestys pyörähti tästä uudelleen käyntiin, ei kahden palon tilanteessa kuitenkaan saatu tehtyä viimeistä, tasoittavaa juoksua vaan tauolle mentiin lukemin 3-2.

Jussittaret jatkoivat tauon jälkeen samaa vauhtia, mihin jäivät ensimmäisellä jaksolla ja nappasivatkin jakson avausjuoksut nimiinsä. Tämä ei kuitenkaan Pesäkarhujen peliä sekoittanut, vaan joukkue paahtoi vauhdilla tasoihin ja ohi. Lievän loukkaantumisen vuoksi muutaman pelin sivussa ollut Kaisa-Maija Rosvall teki ottelussa paluun kentälle. Hän kartuttikin Pesäkarhujen pistetiliä toisessa jaksossa yhden tuodun ja lyödyn juoksun verran. 

Neljännessä vuoroparissa nähtiin illan ottelussa erikoinen tilanne, kun Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta sai ottelun aivan viime metreillä punaisen kortin ja porilaisjoukkue joutui vaihtamaan lukkarin. Koronapandemian vuoksi pesäpallon kaikkiin sarjatasoihin on lisätty kohta tartuntavaaran aiheuttamisesta, jolloin niin pelaajan kuin tuomarin lievästäkin fyysisestä kontaktista napsahtaa punainen kortti.

Vaikka lukkari vaihtui lennosta, onnistui Pesäkarhut pitämään hermonsa, eikä kahden palon tilanne helpottanut Jussittarien tilannetta. Kauden ennätysyleisön edessä pelattu ottelu päättyikin siis Pesäkarhujen hyväksi 2-0 ja Seinäjoen Maila-Jussien voittoputki katkesi porilaisten juhlintaan.

- Päästiin sellaiseen pelimoodiin mitä haimme, vasta ensimmäisen jakson lopussa. Saamme tulevaisuuden varalle todella paljon hyviä juttuja tästä ottelusta, Jussittarien pelinjohtaja Antti Kuusisto analysoi ja jatkoi, - Tässä on prosessi käynnissä ja pelit kääntyy vielä meidän voittoon. Tänään ei vielä ollut se päivä, mutta lähellä oltiin. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund totesi, että Jussittarien aktiivisuus sisä- ja ulkopelissä oli ennakkoon hyvin tiedossa ja siihen lähdettiinkin valmistautumaan erityisen hyvin.

- Tämä tuli olemaan neljäs peli lyhyellä aikavälillä, joten joukkue oli hieman väsynyt ja halusimme valmistautua illan otteluun hyvin. Seinäjoki oli hyvä vastus tänään, Österlund kiitteli.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää