Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut – Seinäjoen Maila-Jussit 2-0 (3-2, 4-2)
Pesäkarhujen palkitut Emilia Itävalo (I), (II)

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Sekä Pesäkarhujen että Jussittarien peli rullasi heti ensimmäisessä jaksossa hyvin. Emilia Itävalo pääsi kahdesti tuomaan juoksun kotipesään Susanna Puiston lyönneillä. Pesäkarhut jäi ensimmäisessä jaksossa juoksuitta vain yhdessä vuoroparissa. 

Seinäjoki lähti neljännen tasoittavalla hienoon loppukiriin, kun ensin Silja Syrjälä kotiutti Siiri Leppäsen ja viimeisenä lyöjänä viimeisellä lyönnillään Aino-Kaisa Mantere löi toisen juoksun Jussittarille. Vaikka lyöntijärjestys pyörähti tästä uudelleen käyntiin, ei kahden palon tilanteessa kuitenkaan saatu tehtyä viimeistä, tasoittavaa juoksua vaan tauolle mentiin lukemin 3-2.

Jussittaret jatkoivat tauon jälkeen samaa vauhtia, mihin jäivät ensimmäisellä jaksolla ja nappasivatkin jakson avausjuoksut nimiinsä. Tämä ei kuitenkaan Pesäkarhujen peliä sekoittanut, vaan joukkue paahtoi vauhdilla tasoihin ja ohi. Lievän loukkaantumisen vuoksi muutaman pelin sivussa ollut Kaisa-Maija Rosvall teki ottelussa paluun kentälle. Hän kartuttikin Pesäkarhujen pistetiliä toisessa jaksossa yhden tuodun ja lyödyn juoksun verran. 

Neljännessä vuoroparissa nähtiin illan ottelussa erikoinen tilanne, kun Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta sai ottelun aivan viime metreillä punaisen kortin ja porilaisjoukkue joutui vaihtamaan lukkarin. Koronapandemian vuoksi pesäpallon kaikkiin sarjatasoihin on lisätty kohta tartuntavaaran aiheuttamisesta, jolloin niin pelaajan kuin tuomarin lievästäkin fyysisestä kontaktista napsahtaa punainen kortti.

Vaikka lukkari vaihtui lennosta, onnistui Pesäkarhut pitämään hermonsa, eikä kahden palon tilanne helpottanut Jussittarien tilannetta. Kauden ennätysyleisön edessä pelattu ottelu päättyikin siis Pesäkarhujen hyväksi 2-0 ja Seinäjoen Maila-Jussien voittoputki katkesi porilaisten juhlintaan.

- Päästiin sellaiseen pelimoodiin mitä haimme, vasta ensimmäisen jakson lopussa. Saamme tulevaisuuden varalle todella paljon hyviä juttuja tästä ottelusta, Jussittarien pelinjohtaja Antti Kuusisto analysoi ja jatkoi, - Tässä on prosessi käynnissä ja pelit kääntyy vielä meidän voittoon. Tänään ei vielä ollut se päivä, mutta lähellä oltiin. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund totesi, että Jussittarien aktiivisuus sisä- ja ulkopelissä oli ennakkoon hyvin tiedossa ja siihen lähdettiinkin valmistautumaan erityisen hyvin.

- Tämä tuli olemaan neljäs peli lyhyellä aikavälillä, joten joukkue oli hieman väsynyt ja halusimme valmistautua illan otteluun hyvin. Seinäjoki oli hyvä vastus tänään, Österlund kiitteli.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPorissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää
Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Lue lisää
Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina Pesäkarhujen vieraaksi matkustaa Lappeenrannasta Pesä Ysit, joka otti keskiviikon ottelussaan Mynämäkeä vastaan kauden avausvoittonsa.

Lue lisää
Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Pesäkarhut päätti kolmen ottelun vieraspeliputkensa Pihkalan kentällä Hyvinkäällä. Ottelu oli jatkoa kahdelle voitokkaalle vierasottelulle, ja porilaiset pääsivät lähtemään myös Hyvinkäältä kotimatkalle täysi pistepotti matkassaan.

Lue lisää
Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhut nappasi pisteet Poriin selvin lukemin kauden kolmannessa Satakunnan paikallisderbyssä.

Lue lisää
Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa.

Lue lisää