Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesä Ysit– Pesäkarhut 0-2 (4-12, 5-10)
Pesäkarhujen palkitut: Pinja Arbelius (I), Emilia Itävalo (II)

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa. Porilaisten sisäpelissä tehokkaasti etenijöitä kotipesän turviin löi kovassa lyönnissä koko kauden olleet Emilia Linna, Pinja Arbelius ja Susanna Puisto.

Pesäkarhut laittoi juoksuhanan päälle heti ensimmäisessä jaksossa ja kotiutti etenijöitä 14:sta juoksun arvoisesti, voittaen ensimmäisen jakson kymmenen pisteen erolla. Kunnareitakin ottelussa nähtiin vierailijoilta kaksin kappalein, kun sekä Roosa Törmänen että Linna pääsivät lyönneillään tuulettamaan edetessään kotipesästä suoraan kolmospesälle asti. 

Pesäkarhujen kokoonpanossa nähtiin tänään myös muutamia muutoksia, kun Majuttarista tuttu Tiia Peltonen teki Superpesis debyyttinsä Pesäkarhujen paidassa. Nopeajalkainen Peltonen ehti tuoda porilaisjoukkueelle kolme juoksua, kun sekä Arbelius että Linna järjestelivät etenijän kotipesään.

Lukkarina ottelussa pelannut Pesäkarhujen B/Ykkösen Lotta Nummikari suoritui myös roolissaan Minttu Vettenrannan paikkaajana mallikkaasti. Sisäpelissä Nummikari pääsi kotiutuksenkin makuun, lyödessään Eveliina Tuomisen kotipesään heti ensimmäisessä vuorossa ja Maria Suomisen seuraavassa.

Vaikka kotijoukkue ei päässytkään ottelussa kolmostilanteilla juhlimaan Pesäkarhujen lailla, onnistui Pesä Ysit tuomaan yhdeksän juoksua. Kuusi joukkueen juoksuista löi ottelussa Pesä Ysien ykköspalkituksi arvostettu Go On Superjokeri Henriikka Harinen. 

- Tänään oli kauden ensimmäinen pitkä pelimatka, mutta ei näkynyt kyllä missään. Tuntui tosi hyvältä lähetä peliin, ykköspalkittu Arbelius totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

Pesä Ysien peliä pelinjohtaja Jari Komulainen kuvaili vuoristoradaksi. Välillä sisäpeli toimi ja Pesäkarhujen ulkokentästä meni juoksuja läpikin, mutta laatu ei pysynyt tasaisena läpi ottelun.

- Tasoero oli iso, mutta meidän sisäpelissämme oli ilahduttaviakin asioita, Komulainen pohti.

Pesäkarhujen Sami Österlundille illan ottelu oli 200. naisten Superpesiksen pelinjohtajana. Österlund oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja totesi Arbeliuksen tavoin, että pitkä bussimatka ei haitannut porilaisten peliä.

- Yhtenä teemana oli tänään, että jaksojen alkujen pitää olla hyviä ja onnistuttiin siinä. Ratkaistiin nopeasti, niin kaverin avustuksella kuin hyvillä lyönneilläkin, Österlund analysoi.

Pesäkarhut matkustaa seuraavaksi takaisin länsirannikolle, haastamaan Feran Raumalla jo tänä perjantaina 17. heinäkuuta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää