Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Fera – Pesäkarhut 0-2 (1-6, 0-9)
Pesäkarhujen palkitut: Henna Juka (I), Emilia Linna (II)

Pesäkarhut nappasi pisteet Poriin selvin lukemin kauden kolmannessa Satakunnan paikallisderbyssä. Monipuolisuuttaan ottelussa pääsivät osoittamaan sekä vikkelänä etenijänä tunnettu, Pesäkarhujen ykköspalkittu, Henna Juka että tehokkaana lyöjänä mainetta niittänyt, Pesäkarhujen kakkospalkittu, Emilia Linna. Juka löi ottelussa kunnarin lisäksi yhden ja toi kolme juoksua, kun Linna puolestaan löi yhden ja toi kaksi juoksua.

Palkittujen pelaajien lisäksi ottelun onnistujiin voidaan laskea keskiviikkona Lappeenrannassa ensimmäisessä Superpesisottelussaan pelannut Tiia Peltonen, joka oli mukana Pesäkarhujen kokoonpanossa myös Raumalla. Peltonen jatkoi hienosti alkanutta Superpesisuraansa tuomalla perjantai-illan ottelussa porilaisille kolme juoksua.

- Ajamme tällä hetkellä Tiiaa sisään tulevaisuutta ajatellen. Hän on vasta 16-vuotias ja jo nyt huippulahjakkuus, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund avasi ottelun jälkeen nuoren lupauksen roolia joukkueessa.

Ottelussa kolme juoksua lyönyt Pinja Arbelius jatkoi osaltaan koko alkukauden kestänyttä vakuuttavaa tekemistään, ja parhaan ulkopelaajan palkinnon vastaanottanut Emilia Itävalo onnistui myös hienosti sekä ulkopelipaikallaan ykkösvahtina että sisäpelissä kolmella tuomallaan juoksulla.

Pesäkarhut starttasi ottelun tehokkaasti iskemällä heti ensimmäisessä vuorossa juoksuhanansa auki ja tehtailemalla kolme juoksua, kolmen eri lyöjän ja etenijän toimesta. Kotijoukkue Fera puolestaan onnistui avaamaan juoksutilinsä ensimmäisen jakson kolmannessa vuoroparissa, mutta lopulta Eveliina Kestin palottomassa ajolähtötilanteessa lyömä ja Jannika Lillukan tuoma juoksu jäi raumalaisten ottelun ainoaksi.

Ensimmäisen jakson edetessä ottelu näytti kääntyvän kokonaisuudessaan ulkopelin juhlaksi, kun vielä kolmen vuoroparin jälkeen tilanne taululla oli 1-3. Pesäkarhut onnistui kuitenkin laittamaan uuden vaihteen silmään ja venyttämään neljännen vuoroparin aloittaneessa sisävuorossaan ensimmäisen jakson juoksueroksi 1-6.

Jukan kunnarista huolimatta toinen jakso käynnistyi hitaasti ja porilaisten sisäpeli sai tuulta alleen kunnolla vasta toisessa vuoroparissa kotijoukkueen harhaheittojen pohjalta syntyneiden juoksujen myötä.

- Saimme tiettyihin hetkiin kovat avut, etenkin toisella jaksolla. Kotiuttaminen oli hieman tukkoista, joten niistä oli kyllä tuossa kohtaa hyötyä, Österlund myönsi.

Myös Feran pelinjohtaja Arto Felin harmitteli merkittävään paikkaan sattuneita harhaheittoja. Hän totesi kuitenkin, että ottelun lopputulos johtui osaltaan myös tämänhetkisestä selvästä tasoerosta.

- Mielestäni Pori on yksinkertaisesti tällä hetkellä sarjan paras joukkue. Meillä pelaa sen sijaan neljä tai viisi B-ikäistä nuorta joukkueessamme, joten eron kyllä näkee, Felin pohti.

Sisäpelin hetkellisistä vaikeuksista huolimatta Pesäkarhujen tehokas ulkopeli jatkui läpi ottelun, mistä kieli kotijoukkueen yhden juoksun lisäksi myös ottelun kolmostilantilanteiden jakauma 5-32.

Pesäkarhujen vahvasti edennyt vieraspeliputki jatkuu keskiviikkona 22.7. Hyvinkään Tahkoa vastaan. Ensi viikon ottelua voi seurata tuttuun tapaan suorana Ruutu+ -fanikameralähetyksen kautta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPorissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää
Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Lue lisää
Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina Pesäkarhujen vieraaksi matkustaa Lappeenrannasta Pesä Ysit, joka otti keskiviikon ottelussaan Mynämäkeä vastaan kauden avausvoittonsa.

Lue lisää
Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Pesäkarhut päätti kolmen ottelun vieraspeliputkensa Pihkalan kentällä Hyvinkäällä. Ottelu oli jatkoa kahdelle voitokkaalle vierasottelulle, ja porilaiset pääsivät lähtemään myös Hyvinkäältä kotimatkalle täysi pistepotti matkassaan.

Lue lisää
Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa.

Lue lisää
Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Lue lisää