Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut – Pesä Ysit, Lappeenranta 2-0 (6-0, 12-0)
Pesäkarhujen palkitut: Susanna Puisto (I), Susanne Ojaniemi (II)

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Pesäkarhujen ulkopeli toimi tuttuun tapaan ja porilaiset onnistuivat pysäyttämään vierasjoukkueen etenemisen lyhyeen. Kovasta yrityksestä huolimatta sekä Pesä Ysien kakkos- että kolmostilanteet jäivät molemmat koko ottelussa yhteen.

- Se oli aika tarkalleen kahden tunnin kotijoukkueen näytös. Niin kuin tilastoistakin näkee, niin Pesäkarhut pelasi vahvaa peliä, Pesä Ysien pelinjohtaja Jari Komulainen totesi ottelun jälkeisessä mediatilaisuudessa.

Pesäkarhujen sisäpeli sujui myös vahvasti, kun muun muassa loistavassa vireessä ollut joukkueen kapteeni ja ottelun ykköspalkittu Susanna Puisto kartutti kauden lyöntitiliään yhdeksällä lyödyllä juoksulla.

- Tämä peli oli todella hyvä esitys joukkueeltamme, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund kommentoi, ja totesi myös, että ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen mukana ollut Sanni Huhtala onnistui roolissaan ja pääsi hyvin peliin mukaan.

Iloisesta sisäpelistä huolimatta porilaiset eivät kuitenkaan päässeet kulkemaan täysin vapaasti, siitä piti huolen muun muassa hienoja ulkopeliotteita näyttänyt Pesä Ysien kakkospolttaja Linnea Laatikainen. Myös koppariosasto sai vierasjoukkueen pelinjohtajalta kiitosta.

- Oli pelissämme iloisiakin asioita. Muun muassa kopparipelissä Eveliina Rantosen tekeminen, siihen olen tyytyväinen, Komulainen kertoi.

Vaikka ottelun loppulukemat eivät jättäneet mitään arvailujen varaan, niin Pesäkarhujen pelinjohtaja arvioi ottelun myös kokonaisuutena onnistuneeksi, kiittelemällä muun muassa kotiottelun tunnelmaa.

- Tämä oli todella kiva perjantai-ilta, Österlund summasi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää