Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhujen palkitut: Henna Juka (I), Emilia Linna (II)
Pesäkarhut – Manse PP 0-1 (2-2, 1-1)

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä. 

Ottelu lähti käyntiin ripeästi ja Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta onnistui yllättämään Manse PP:n etenijät, nappaamalla kärpäsiä ykköspesältä toinen toisensa perään. Ottelussa ykköspalkinnon pokannut Henna Juka toi kotijoukkueelleen ottelun kaikki kolme juoksua, alkaen heti ensimmäisessä vuorossa Go On Superjokeri Susanna Puiston kotiutuslyönnillä. 

Manse PP vastaa kuitenkin tulella tulta vastaan ja paukuttaa kaksi juoksua siirtyen 1-2 johtoasemaan, kun Virpi Hukka ja Kirsi-Alalipasti kirmaavat kotipesään toisessa vuorossa. Pesäkarhut ei kuitenkaan moisesta lannistu, vaan taistelee vielä tasoitusjuoksun neljännessä vuorossa, kun Emilia Linna kotiuttaa Jukan varmoin ottein ja tauolle mennään lukemissa 2-2.

Toinen jakso lähtee liikkeelle yhtä jännittävänä ja tiivistahtisena kuin ensimmäinenkin. Sekä vieras- että kotijoukkueen ulkopeli pelaa raakaa peliä, joka laittaa sisäpelijoukkueen työskentelemään tosissaan jokaisen juoksun eteen. Manse PP avaa jakson juoksutilin, kun Henna Peltokangas iskee kunnarin kakkospuolelle ja vie joukkueensa 0-1 johtoon, mutta Puisto lyö Jukan toistamiseen kotiin tasoittaen tilit. 

Ennen jakson ratkaisevaa juoksua, nähdään kuitenkin monta läheltä piti -tilannetta, sekä tunteita nostattavia hetkiä. Pesäkarhujen lukkari syöksyy kotipesään estäen Manse PP:n siirtymisen 1-2 johtoon, ja hyvin ottelussa suoriutunut Juka nappaa keltaisen kortin, kiihtyessään ykköspesälle syntyneestä palostaan Pesäkarhujen viimeisessä lyöntivuorossa. 

Manse PP:n voittaessa hutunkeiton, heille päätyi jakson viimeinen tasoittava lyöntivuoro ja kun alkoi näyttää jo siltä, että ottelussa siirrytään vielä supervuoron puolelle, iski Henna Suominen kotiutuslyönnin kenttään ja Anna Ala-Kauhaluoma toi 1-2 ratkaisujuoksun pallon pomppiessa Vettenrannan räpylästä.

- Ensimmäisessä jaksossa Pori pääsi vähän yllättämään, muun muassa kuviomuutoksilla. Olihan niistä puhuttu, mutta on eri asia nähdä ne paperilla kuin käytännössä. Olen todella tyytyväinen siihen, miten joukkue kesti nämä ja pidettiin päämme koko ottelun ajan, analysoi Mansen pelinjohtaja Markus Wirzenius.

Sunnuntain otteluun Wirzenius aikoo valmistautua opiskelemalla Pesäkarhujen peliä videolta lisää, jotta joukkue olisi valmiimpi haastamaan porilaiset omalla kotikentällään Tampereella. Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund oli ottelun jälkeen tyytyväinen Pesäkarhujen peli-ilmeeseen ja ottelun kokonaiskuvaan aiempien haastavien otteluiden jälkeen. 

- Ilmapiiri joukkueen sisällä oli koko ajan rento ja rauhallinen. Tiesimme, että takatilannetta täytyy puolustaa ja harmi että ottelu päättyi nyt näin päin, kun toisen jakson sisäpelimme jäi piippuun. Tultiin hyvin otteluun ja pysyimme siinä hyvin mukana, mutta tällaisia yhden juoksun otteluita välierät ovat. Sunnuntaina jatketaan Tampereella, Österlund totesi. 

Toinen välieräottelu pelataan sunnuntaina 6. syyskuuta, kun Pesäkarhut matkaa Tampereelle haastamaan Manse PP:n kotikentällään kello 16. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää