Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Pesäkarhujen palkitut: Henna Juka (I), Milla Oksa (II)
Manse PP – Pesäkarhut 1-0 (6-2, 2-2)

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa. 

Pesäkarhut lähti hyvällä energialla otteluun pitäen Manse PPn kurissa ja ja avaten oman juoksutilinsä heti alkuun Emilia Linnan kotiuttaessa Henna Jukan. Hyvästä alusta huolimatta Pesäkarhut eivät mahtaneet Virpi Hukan kahdelle kunnarilyönnille mitään. Pesäkarhujen yrityksestä huolimatta ei kotijoukkueen hurmosta saatu hiipumaan ja Hukka rallattelikin Mansen 6-2 jaksovoittoon.

Toisessa jaksossa ei moista juoksujuhlaa päässyt syntymään, mutta Manse PP onnistui kotiutuksissaan heti ottelun alussa ja johti jaksoa aina neljännelle vuoroparille saakka. Neljännen vuoroparin sisävuorollaan Pesäkarhut lähtivät totiseen takaa-ajoon, kun kolme neljästä Pesäkarhujen juoksusta tehnyt Linna kotiutti Emilia Itävalon kaventaen tilanteen 2-1.

Go On Superjokeri Pinja Arbelius tasoitti vielä juoksut lyödessään Linnan kotipesän turviin ja Pesäkarhut pääsi jatkamaan tilanteen rakentamista kahden palon tilanteessa. Porilaisjoukkue saikin takatilanteen rakennettua lähes vaivatta, mutta kotiutusyritys jäi vajaaksi ja Manse PP juhli ottelun 1-0 voittoa.

- Hyvällä fiiliksellä lähdimme haastamaan Mansea, mutta vielä pykälä enemmän tarvitaan asennetta ja kovuutta kentälle ja jokainen kohti tuleva ja pomppupallo pitää ottaa kiinni, sanoi ykköspalkinnon pokannut Juka. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund totesi, että joukkueen pelaamisesta löytyy vielä tietyissä kohdin viilattavaa. Österlund myöntää, että tamperelaisjoukkue onnistuu laittamaan Pesäkarhuja koville ja Mansen laadukas kärki olisi porilaisten saatava ulkopelissään kuriin. 

- Kuvioharjoittelu on aloitettu jo viime kaudella ja pitkin kautta sitä on ylläpidetty, tiedostaen että Mansen tullessa vastaan takatilannetta täytyy puolustaa ankarasti. Kyllä me Tampereelle vielä tulemme pelaamaan, Österlund lupaili välieräsarjan jatkumisesta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää