Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhujen palkitut: Susanna Puisto (I), Susanne Ojaniemi (II)
Pesäkarhut – Lapuan Virkiä 1-0 (6-0, 2-2)

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Ensimmäinen jakso oli Pesäkarhujen juoksujuhlaa. Pesäkarhujen kapteeni ja Go On Superjokeri Susanna Puisto lämmitteli yleisöä, viedessään joukkueensa 1-0 johtoon, Kaisa-Maija Rosvallin edetessä kotipesään. Niin Aila-myrskystä kuin Lapuan Virkiästäkään ei ollut vastusta hurjaan iskuun intoutuneelle lyöjäjokerille, kun tämä paukutti taululle ensimmäisen jakson aikana vielä kaksi juoksua. 

Virkiä ei ensimmäisen jakson aikana saanut sisäpeliään suorittamaan tarvittavalla tasolla ja Pesäkarhujen ottaessa ohjat käsiinsä, ei ulkopelissäkään kyetty pysäyttämään porilaisia. Tauolle siirryttäessä tulostaululla komeili 6-0 lukemat, kun Roosa Törmäsen yhden tuodun lisäksi sekä Henna Juka että Susanne Ojaniemi toivat kumpikin kaksi juoksua. 

Toisessa jaksossa Virkiä sai paremmin pelistä kiinni, Pesäkarhujen hieman kompuroidessa. Dramaattisilta käänteiltäkään ei vältytty, kun molempien joukkueiden pelinjohtajat kukin vuorollaan kävivät kiivassanaista keskustelua ottelun tuomariston kanssa. Toisessa jaksossa kotiutuksissaan onnistuivat molempien joukkueiden Go On Superjokerit. Puiston kilpasisar, Virkiän lyöjäjokeri Janette Lepistö ohjasi joukkueensa 2-0 johtoasemiin saatellessaan kotipesän turviin sekä Kaisaleena Rautakorven että Emma Kiviniemen. 

Pesäkarhut ei kuitenkaan ollut halukas venyttämään ottelua supervuoroon ja Puisto tasoitti tilanteen lukemiin 2-2. Pesäkarhujen juhliessa ottelun voittoa, sai Virkiän viuhka kyytiä, kun pelinjohtaja Tomi Niskanen protestoi kiivaasti tuomarin päätöstä. 

- On aika ryöstetty olo. Näköjään tuli vielä nähtyä tämäkin päivä, että tuli hermostuttua kentällä, Niskanen totesi ottelun lehdistötilaisuudessa, - Porin mennessä ensimmäisessä jaksossa johtoon Pori vei ja me vikisimme, toisen jakson peliin ja taisteluun olen tyytyväinen, mutta vähän jäi kaivelemaan. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlundin mietteitä tuomaripelistä kevensi tuore otteluvoitto, mutta komppasi kuitenkin Niskasta. Pelinjohtajan mukaan esimerkiksi kaarityöskentely tänään oli sen vuoksi varovaista ja sitä työstetäänkin joukkueen kanssa ennen lauantain toista ottelua.

- Virkiä tuli hyvin peliin, mutta saatuamme avausjuoksun, aloimme saada palloa väliin. Toisessa jaksossa meillä jäi peli piippuun Lapuan parantaessa otteitaan, Österlund analysoi ottelun kulkua.

Pesäkarhut ja Virkiä kohtaavat toisensa seuraavaksi toisessa pronssiottelussa lauantaina. Pronssiotteluissa ratkaisuun tarvitaan kaksi voittoa, joten sarja on tuolloin katkolla Pesäkarhuille. 

- Parantaa täytyy, mikäli haluamme voittaa Pisko-Areenalla lauantaina. Ulkopelissä olimme lähtökohtaisesti hyviä läpi ottelun, mutta sisällä pitää vielä hieman tarkentaa kaarella ja saada laadukkaita lyöntejä, Österlund suunnitteli tulevaa.

Toinen pronssiottelu pelataan lauantaina 19. syyskuuta, kun Pesäkarhut matkaa Lapualle haastamaan Virkiän kotikentällään. Ottelu alkaa kello jo 14 ja voit seurata sitä Ruutu+ palvelun kautta. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää