Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Kuluneen kauden ajan Pokela toimi Manse PP:n urheilujohtajana, ja muun muassa palo takaisin kentälle valmennus- ja pelinjohtotehtäviin toimikin kannustimena lähteä Pesäkarhujen matkaan tilaisuuden tullessa. Myös positiiviset mielikuvat porilaisseurasta ja seuran hyvä maine toimivat houkuttimina.

- Kun Pesäkarhujen yhteydenotto tuli, niin minulle jäi heti sellainen kuva, että Porissa tiedetään mihin suuntaan asioita halutaan viedä, ja siksi tehtävään oli hyvä lähteä mukaan. Olen lisäksi seuratoimijana kuullut Pesäkarhuista paljon hyvää, ja myös ottelutapahtumissa on voinut aistia, että seura on hyvin organisoitu ja siinä toimivilla henkilöillä on hyvä olla. Pesäkarhuista huokuu sellaista aitoa yhteisöllisyyttä ja tahtotilaa tehdä seuran eteen asioita, Pokela avaa positiivista mielikuvaansa porilaisista. 

- Pori on myös haasteena erittäin mielenkiintoinen. Edustusjoukkueessa on vain yksi pelaaja, jota olen valmentanut, joten siltä osin minulle on luvassa paljon uusia tuttavuuksia. Pesäkarhut on kuitenkin valmis huippuseura, joka tähtää korkealle ja jolla on siihen tarvittavat olosuhteet jo pääpiirteittäin valmiina.

Uudessa roolissaan edustusjoukkueen pelinjohtajana ja seuran valmennuksen johtajana Pokela tuo Pesäkarhuihin tärkeää osaamista sekä huippu-urheilun puolelle, että koko seuran urheilullisen osaamisen vahvistamiseksi.

- Jarkko tulee toimimaan Pesäkarhujen Superpesisjoukkueen ykköspelinjohtajana ja päävalmentajana, vastaten joukkueen toiminnasta. Valmennuksen johtajana hän puolestaan vastaa seuran urheilullisesta linjasta ja sen kehittämisestä, Pesäkarhujen puheenjohtaja Vesa Saine avaa Pokelan tulevaa roolia.

- Halusimme rooliin meritoituneen pelinjohtajan, jolla on näyttöä menestyksekkäästä valmennuksesta ja pelinjohtamisesta, sekä kokemusta naisten Superpesiksestä ja joukkueen rakentamisesta. Lisäksi halusimme tehtävään henkilön, joka pystyy sitoutumaan päätoimiseen työntekoon ja näin koko seuran urheilutoiminnan kehittämiseen.

Pokelalla on vahvat odotukset, sekä seuran edustusjoukkueelle että junioreille.

- Edustusjoukkueen osalta päällimmäinen tavoite on luonnollisesti syksyllä pärjääminen. Sitä ennen meillä on kuitenkin vielä edessä monta päivää, jotka pitää hoitaa kunnolla. Joukkue on osoittanut olevansa kovia pesäpalloilijoita, joille kilpaurheilu on tuttua. Toivon, että pystyn tarjoamaan heille asioita, joiden avulla he voisivat olla mahdollisimman hyviä versioita itsestään, ja haluan myös olla läsnä jokapäiväisessä tekemisessä, Pokela kertoo ajatuksistaan Pesäkarhujen edustusjoukkueeseen liittyen.
 
- Pesäkarhujen junioritoiminta voi jo nyt monilta osin hyvin ja moni seura saisi ottaa siitä mallia. Junioripuolen osalta odotan eniten sitä, että saisin ohjattua lahjakkaita nuoria entistä rohkeammin ottamaan vastaan sen urheilullisen haasteen, mitä huippupesäpalloilu vaatii, mutta samalla myös elämään urheilijan polkua hetki kerrallaan, sitkeästi tehden ja matkasta nauttien, hän lisää junioripuolesta kysyttäessä.

Pesäkarhut puolestaan uskoo, että uuden urheilupuolen johtajan avulla seuran on mahdollista jatkaa vahvaa kehityskulkuaan.

- Seurassa odotetaan innostuneena tulevaa. Meillä on tekemisen kulttuuri korkealla ja odotamme Jarkon tuovan siihen omalla särmällään oman mausteensa. Yhdessä johdatamme Pesäkarhut taas seuraavalle askelmalle, Saine toteaa luottavaisin mielin.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää