Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jesperi Kotkaniemi vahvistaa Ässien hyökkäystä

Jesperi Kotkaniemi vahvistaa Ässien hyökkäystä

Jesperi Kotkaniemi siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Ässiin. Kahden edellisen kauden aikana hyökkääjä on pelannut yhteensä 115 NHL:n runkosarjan ottelua tehoin 17+25 =42.

Tämän syksyn pudotuspeleissä Kotkaniemi pelasi legendaarisen Montreal Canadiensin riveissä 10 ottelua ja iski niissä yhteensä neljä maalia.

20-vuotias Ässien oma kasvatti pelasi Liigassa viimeksi kaudella 2017–2018. Tuolloin 17-vuotias Kotkaniemi iski 57 ottelussa tehot 10+19 =29.

- Olemme viestineet kesästä lähtien, mikä politiikkamme on NHL-lainapelaajien suhteen. Olemme myös tienneet koko ajan Jesperin sekä Montreal Canadiensin tahtotilat. Kun NHL:n alkamisaikataulu venyi ensin ilmoitetusta, alkoi tämä lainasopimus tuntua mahdolliselta ja järkevältä kaikkien osapuolien kannalta.

- Olemme todella innostuneita, että saimme Jesperin Ässiin. Ensinnäkin tämä on iso juttu meidän junioreillemme aina Patajunnuliigasta kilpaikäluokkiin asti sekä kannattajille ja yhteistyökumppaneille. Toiseksi puhutaan yhdestä NHL:n tulevista huippupelaajista, joka uskoakseni nousee seuraavien vuosien aikana suomalaisten NHL-hyökkääjien top kolmen joukkoon. Kolmanneksi tämä on iso asia koko Liigalle ja eri kaupunkien kiekkoseuraajille nähdä läheltä absoluuttisia suomalaisia huippupelaajia.

- Jesperi on hieno persoona ja uuden ajan porilaisen jääkiekon lähettiläs maailmalla. Hänellä on kova halu pelata Ässissä ja auttaa yhteisöämme selviämään vallitsevasta tilanteesta. Jesperi on suurelle osalle joukkueestamme tuttu, sillä hän on treenannut täällä ennen molempia NHL-kausiaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

- Kiva palata kotiin ja kasvattajaseuraan. Porissa on hienoa pelata, täältä on hyviä muistoja sekä joukkueessa on monia tuttuja.

- Olen nähnyt Ässiltä useampia otteluita tällä kaudella. Joukkue on todella mielenkiintoinen, kun on tällainen erikoisvuosi, Jesperi Kotkaniemi kommentoi.
Kotkaniemi pelasi keväällä AHL-liigassa 13 ottelua tehoin 1+12 =13. Syksyllä hyökkääjä pääsi takaisin ylös ja iski pudotuspeleissä neljä maalia.

- Mielestäni pelasin hyvin ja sain maaleista lisää itseluottamusta.

- Nyt olen hyvässä kunnossa. Ensin olin pari viikkoa karanteenissa ja sen jälkeen olen treenannut kovaa Helsingissä. Voimatasoja on haettu ylös ja siinä on myös onnistuttu. Nyt uudet voimat siirretään pelivauhtiin. Jäällä olen käynyt, joten sikäli tuntuma on hyvä, Jesperi Kotkaniemi kertoi.

Jesperi Kotkaniemi liittyy joukkueen harjoitusryhmään maanantaina. Hyökkääjän sopimus on voimassa NHL-leirien alkuun asti.

Ässien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JesperiKotkaniemi

Jesperi Kotkaniemi

6.7.2000 Pori
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää