Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petojussit tasoitti voitot, Pesäkarhut kaatui supervuorossa

 
Petojussit tasoitti voitot, Pesäkarhut kaatui supervuorossa


Naisten välieräsarja Pesäkarhujen ja Petojussien välillä venyy vähintään neljään peliin, kun seinäjokiset tasoittivat voitot sunnuntaina Porissa. Ottelu päättyi lopulta vieraiden voittoon supervuoroparissa. Seuraava ottelu pelataan Peräseinäjoella keskiviikkona ja lauantaina joukkueet kohtaavat Porissa, mahdollinen viides ottelu on sunnuntaina 7.9 Peräseinäjoella.

Joukkueiden toinen kohtaaminen oli hyvää sisäpeliä molemmilta ryhmiltä. Onnistumisprosentit olivat korkeaa tasoa, molempien joukkueiden prosentti kun oli peräti 62. Petojussit oli kolmostilanteissa edellä jonkin verran. Pesäkarhut aloitti pelin vahvasti johtaen ensimmäisessä jaksossa jo 4-0, mutta Petojussit nousi lopulta jaksovoittoon juoksuin 5-4.

Toiseen jaksoon vieraat ottivat vahvan startin tehdessään heti kaksi juoksua. Kotijoukkue ei kuitenkaan antautunut, vaan nousi toisen jakson voittoon lukemin 3-2. Supervuoroparissa Pesäkarhut ei onnistunut painostuksessaan kotiuttamaan, sen sijaan Petojussien ja koko kentän paras pelaaja Sanna Alestalo onnistui ja ratkaisi ottelun.

- Onnittelut Petojusseille voitosta, peli oli tasainen vääntö joka olisi voinut päättyä voitoksi kummalle tahansa. Parasta tässä oli se että emme vaikeassa tilanteessa toisen jakson alussa luovuttaneet, vaan taistelimme jakson vielä meille. Huonohenkinen joukkue ei sitä tekisi. Mutta parantaa meidän pitää ulkopeliämme ja lisäksi sisäpelin ratkaisupaikoissa pitää pään pysyä paremmin kylmänä. Taistelu jatkuu, halu loppuotteluun on kova, totesi Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

- Ottelu alkoi meillä loistavasti, mutta otteemme pääsi herpaantumaan. Toinen jakso oli sitten oikea taisteluvoitto! Supervuorossa Alestalo löi lyönnin, jolle ei voinut mitään. Ja kun emme itse olleet saaneet yhtään juoksua, niin voitto ansaitusti vastustajalle. Jonkin verran jäi jossiteltavaa, mutta tästä nyt vaan lataamaan akkuja, jotta ollaan keskiviikkona valmiita, Pesäkarhujen UrheiluPori -pelaaja Hanna Hirvikoski luotaa.

Pesäkarhujen parhaana ottelussa palkittiin kolme juoksua lyönyt Heidi Kuusisto. Yleisöä Porin pesäpallostadionilla oli jälleen upeasti, 1336 katsojaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää