Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkuuko lento ylöspäin

 
,

Jatkuuko lento ylöspäin


Pelicans näytti viime pelikaudella pystyvänsä pelaamaan koko pitkän sarjan hyvällä tasolla. Runkosarjan 56 ottelua tuotti 28 voittoa 9 tasapeliä ja 19 häviötä. Loppusaldoksi tuli lähes sata pistettä (98) ja sijoitus runkosarjassa kuudes. Mielenkiinnolla pitääkin seurata pystyykö muutamien vuosien takainen sarjan häntäpään joukkue edelleen nostaa sijoitustaan.

HANNU ARAVIRTA

Hannu Aravirran tie tämän kauden jälkeen vie mitä todennäköisimmin Oulun Kärppiin. Varmasti valmentajalle olisi hienoa päättää tämä valmennusjakso mitaliin. Mahdollisuudet ovat hyvät kun pelaajalista on lähes saman tasoinen kuin viime kaudella, lisäksi muutama ”täsmähankinta”, vanhoja tuttuja SM-liigasta. Pelicansiin tuli mm. Jari Kauppila, Lasse Pirjetä ja Kari Haakana. Valmennus tiimi tietää aivan varmasti mitä näiltä pelaajilta voi odottaa vastineeksi sopimuksesta.

OTTEET KOVENEVAT

Pelicans on ollut taitavien pelaajien ryhmä, joka on pelannut juuri niin kuin Aravirran pelikirjassa on lukenut. Pelicans on ollut enemmän valmentajansa näköinen kuin itse valmentaja. MUTTA NYT ON ODOTETTAVISSA MUUTOSTA jo senkin takia, että tulevissa valmennustehtävissä ei menesty pelkällä ”fiksulla” yleisöä viihdyttävällä pelillä.

HUIPPULIIGOJEN MAHDOLLINEN TULEMINEN EUROOPPAAN TUO LISÄVÄRIÄ TÄMÄN KAUDEN SM-LIIGAAN. Se on näytön paikka monelle pelaajalle ja valmentajalle.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle




Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää