Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Johanna Pentilä jatkaa Pesäkarhuissa

 
Johanna Pentilä jatkaa Pesäkarhuissa

Naisten superpesiksessä SM-pronssia voittanut Pesäkarhut Porista on tehnyt jatkosopimuksen runkopelaajiinsa kuuluvan JOHANNA PENTILÄn kanssa. Pentilä on pelannut Pesäkarhuissa jo kolme kautta ja kuulunut jokaisella kaudella joukkueensa avainpelaajiin. Hän on pelannut urallaan yhden naisten Itä-Länsi-ottelun. Päättyneellä kaudella Pentilä oli naisten superpesiksen pelaajista yksi parhaista onnistumisprosenteissa(runkosarjassa 11. ja jatkosarjassa sekä mitalipeleissä 8.),hänen onnistumisprosenttinsa oli lähes 70.

"Johanna Pentilä kuuluu joukkueemme jo kokeneempaan kaartiin ja hänen panoksensa monipuolisena sisäpelaajana ja luotettavana kakkospolttajanaulkopelissä on merkittävä myös tulevan kauden joukkueessa. Johannan jatkosopimus on erittäin tärkeä asia myös jatkuvuuden kannalta kauden 2007 joukkuetta koottaessa", toteaa Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko.

JUHA FLINCK jatkaa Pesäkarhujen fysiikkavalmentajana. Jo kuusi kautta Pesäkarhujen fyysisestä valmennuksesta vastannut Juha Flinck jatkaa myös tulevalla kaudella Pesäkarhuissa. Flinckin komennossa ovat sekä naistensuperpesisjoukkueen että myös b-tyttöjen ja ykköspesisjoukkueen pelaajat.
"Flinckin Juhan panos urheilijoitamme kehitettäessä on ollut ja tulee olemaan jatkossakin todella suuri. Väittäisin että Pesäkarhujen pelaajat ovat nimenomaan erinomaisia urheilijoita fyysisiltä ominaisuuksiltaan juuri Juhan työn ansiosta", Kaijansinkko kertoo.

LAURA LOHKO liittyy Pesäkarhujen harjoitusryhmään. 19-vuotias Lohko aloitti tänä syksynä kauppatieteiden opiskelut Porin yliopistokeskuksessa."Laura on mukana ryhmässämme ikäänkuin koeaikaisesti ainakin koko talviharjoituskauden.Hän on nopea ja kehittyvä etukentän pelaaja,miksipä emme ottaisi hänen kaltaistaan, Porissa todennäköisesti useammankin vuoden opiskelevaa pelaajaa harjoitusryhmäämme",Petri Kaijansinkko sanoo. Laura Lohko on pelannut aikaisemmin Lappeenrannan Pesä-Yseissä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2006 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006

Ottelut kaudella 2006

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Juha Flinck

Tiedot

JohannaPentilä

Johanna Pentilä

Tiedot


Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää