Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille jälleen mitali

 
Pesäkarhuille jälleen mitali

Pesäkarhut voitti pronssia, seitsemäs mitali 2000-luvulla.

Porin Pesäkarhut nappasi naisten superpesiksen SM-pronssia voittaessaan myös sunnuntaina Petojussit Porissa pelatussa toisessa pronssiottelussa. Pesäkarhut voitti näin pronssit otteluvoitoin 2-0. Toisen pronssiottelun porilaiset veivät jaksoin 2-0, molempien jaksojen päättyessä juoksuin 3-2. Peräti 1275 katsojaa seurasi Porin pesäpallostadionilla jännittävää toista pronssiottelua, jossa vieraat johtivat molempia jaksoja. Lopulta kuitenkin Pesäkarhut osoitti henkisen vahvuutensa nousemalla jaksojen voittoihin ja kukistamalla hyvän vastustajansa. Porilaisten vahva syyskausi huipentui näin mitalinhohtoon. Heinäkuun puolenvälin jälkeen Pesäkarhut ei hävinnyt kuin ainoastaan Jyväskylälle, jonka vahvuus koitui kohtaloksi välierissä. Kaikenkaikkiaan kauden 2009 pronssimitali on Pesäkarhuille jo seitsemäs 2000-luvulla,  vastaavaan ei pysty kuin Kirittäret. Mitaleista yksi on kultainen,kaksi hopeista ja neljä pronssista.

"Olemme iloisia saavutetusta mitalista. Lisäksi ajoimme superpesikseen kolme uutta nuorta pelaajaamme. Monenlaista sattui ja tapahtui tämän kauden aikana, mutta pronssi on hieno saavutus. Nyt edessä on analyysit ja tulevaisuuden rakentaminen. Näen Pesäkarhujen ensi kauden ja seuraavatkin hyvinä. Kehitettävää toki on monessakin asiassa ja niihin pitää tarttua heti. Aiomme pelata jatkossakin naisten superpesiksen huipulla, ensi kaudem joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Haluamme tehdä joukkueesta kilpailukykyisen yleisen taloustilanteen reunaehdot siinä huomioden", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki on myös tyytyväinen pronssiin. "Hieno saavutus.  Uskalsimme lähteä kauteen kovin tavoittein, aivan loppuun saakka emme venyneet. Mutta mitalin voittaminen on kova juttu, Jyväskylän voittamiseen välierissä,rahkeet eivät vielä riittäneet" Sami-Petteri tuumailee.

"Nyt on sitten kausi paketissa, ja oli hienoa päättää se välierien pienen pettymyksen jälkeen pronssimitaliin. Peli oli tänään alusta loppuun meidän hallinnassa ja me pelattiin hyvin. Hieman hassulta tuntuu, kun ei ensi viikolla enää tarvitse lähteä treenaamaan. Pitkän kauden jälkeen tauko on kuitenkin paikallaan, jotta jaksaa sitten taas jossain vaiheessa alkaa miettiä tulevaa. Ensi kesänä nähdään taas pesiskentällä!", kommentoi pronssipelin jälkeen UrheiluPorin kummipelaaja Hanna Hirvikoski.

Yleisö löysi jälleen kerran Porin pesäpallostadionille upeasti. Koko kauden keskiarvo kotiotteluissa oli lopulta hienosti 1137 katsojaa, lukema on täysin ylivoimainen naisten palloilulajeissa maajoukkueita lukuunottamatta. Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue kiittää kaikkia kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta kaudesta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää