Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iipin ennakko - Ilves

 
Iipin ennakko - Ilves

ILVES

Ilveksessä vaihtuvuus on ollut kovaa. Yhdeksän liigapelaajaa lähti ja  kahdeksan tuli. Kovinta tulijaa Colby Genowayta joudutaan vielä jonkin aikaa odottamaan. Valmentajiakin on vaihtunut aina päävalmentajaa myöten. Heikki Mälkiä tosin on ennenkin luotsannut ja vielä menestyksekkäästikin ”Ipaa”.

PRONSSIA 2000 - 2001

Vaativana pidettyä valmentaja”velmu” Mälkiä pystyy kyllä saamaan joukkueesta kaiken irti. SM-liigakaudella 2000-2001 Ilves venyi yllättäen Mälkiän komennossa pronssille. Aikamoisia taikatemppuja pitää nyt kyllä tehdä, että mitalipeleihin tällä kertaa yllettäisiin.

Ilveksen maalin suulle palasi Juha Pitkämäki. SM-liigakaudella 2003 – 2004 Pitkämäen käyttämät valtavat housut herättivät huomiota jääkiekkoväessä. Silloin erään hävityn pelin jälkeen silloinen HIFK-valmentaja Hannu Aravirta sanoi hermostuksissaan, että hävittiin Pitkämäen käyttämiin ”Onni-klovni”-housuihin. (Aikoinaan lasten televisio-ohjelmassa Sirkus Papukaija oli sirkuspelle Onni-klovni, jolla oli valtavat housut)

16 viiriä

Perinteet velvoittavat Ilvestä joka vuosi tavoittelemaan mitaleita ja mestaruutta. Hakametsän jäähallin katossa olevat 16 mestaruusviiriä vaativat jo sitä.

RAIPEN temput

Ilveksen kannattajille riitti menneinä vuosina mustamakkara ja Raimo Helmisen upeat suoritukset vaikka sarjapisteitä ei aina tullutkaan. Sopiikin nyt odottaa, koska vastaavanlainen supertähti Ilvekseen syntyy. Vielä muutama vuosi Tammelan Torin mustamakkarakioskien edessä kuluu aikaa Raipen temppuja muistellessa - mutta ei loputtomiin.

MARKUS SEIKOLA

Puolustaja SEIKOLA on SM-liigan tähtipuolustaja, jonka varaan on kyllä hyvä rakentaa kova ykköskenttä. Colby Genowayen saapuminen loppusyksystä vahvistaa Ilvestä vielä merkittävästi.

TUPSUKORVAT

Tupsukorvat ovat aina liikkuneet lujaa ja se kulttuuri tulee varmasti jatkumaan.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle




Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää